Артикул:
24040

Ковдра вовняна ЗОШ-75 140 х 205

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Одеяло солдатское 140х205 Пакет п/э В 45 БЕ Одеяло солдатское 140х205 Пакет п/э В 45 БЕ
rating 0 відгуків
0,00 грн
Користь солдатського ковдри оцінять всі чоловіки без винятку. Це виріб купують не тільки для того, щоб забезпечити армійські частини, а ще й на природу, в похід, на прогулянку, він універсальний. Якість від...
Одеяло жаккардовое Карпаты 140х205 Пакет п/э 4В1ХА1 Одеяло жаккардовое Карпаты 140х205 Пакет п/э 4В1ХА1
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісний і довговічний жаккард в ковдрі від вітчизняного виробника ТМ Vladi приємно порадує Вас легкістю і міцністю. Ковдра зроблено виключно з натуральних і якісних матеріалів. Поза всякими сумнівами, Ваш відпочинок...
Опис

Ковдра вовняна ЗОШ-75 140 х 205 - це найкращий вибір для себе і своїх близьких. Слід звернути на практичність і доступність вироби. Ковдра є оптимальним варіантом для санаторіїв, лікарень і армії. Корисні властивості вовни знайомі людині з давніх часів. Натуральне волокно допомагало виходжувати недоношених дітей і хворих людей. Текстиль добре зігріває в будь-яких навколишніх умовах, що є ключовим в надзвичайних ситуаціях.

До складу ковдри входить натуральна шерсть. Натуральний текстиль прекрасно справляється зі своїми основними функціями, відмінно зігріває і зберігає тепло. Виріб прекрасно підійде для квартири або заміського будинку, може використовуватися, як в якості ковдри, так і пледа. Напівшерстяне ковдру володіє хорошими експлуатаційними характеристиками. Такий виріб ідеально підходить для забезпечення комфорту в закладах масового відпочинку і надання медичних послуг. Це відмінний варіант для лікарень, санаторіїв, армії.

Модель ковдри ЗОШ-75 140 х 205 представлена в класичній колірній гамі відтінків синього сірого і коричневого кольору. Малюнок клітина завжди актуальний і не виходить з моди. Поставляється в поліетиленовій упаковці.

Шерсть має унікальні властивості на організм людини. Натуральний матеріал підлаштовується під навколишнє середовище і дарує тілу цілющий сухе тепло. Навіть при підвищеній вологості текстиль зберігає сухість, що особливо важливо в польових умовах для військовослужбовців. Виріб зігріє і допоможе зняти стрес і напругу з мязів. Шерсть позитивно впливає на кровообіг і зменшує біль в суглобах.

Українська торгова марка Vladi є одним з найбільших європейських виробників вовняних пледів, ковдр та інших товарів для здорового сну. Продукція відповідає найвищим світовим критеріям якості і відповідає встановленим санітарним нормам. Виробник завоював бездоганну репутацію на європейському ринку. Товари торгової марки користуються великим попитом у покупців нашого магазину.

Придбати багатофункціональний напівшерстяне ковдру ЗОШ-75 140 х 205 можна в інтернет магазині Sweet Home. Наш магазин пропонує широкий асортимент домашнього текстилю та спеціалізується на оптових і роздрібних продажах.

Пропоноване ковдру характеризується міцністю і підвищену зносостійкість. Ми підготували кілька рекомендацій, завдяки яким можливо потримати чистоту і свіжість вироби.

  • Для машинного прання слід вибрати дбайливий режим.
  • Бажано використовувати неагресивні миючі засоби.
  • Оптимальна температура води становить 30-40 градусів.
  • Можливе прання в домашніх умовах. Рекомендується вибрати дбайливий режим для пральної машини.
  • Сушити ковдру слід в звичайному режимі, в вертикальному або горизонтальному положенні в провітрюваному місці. Краще уникати прямих сонячних променів.

Текстиль не накопичує сторонніх запахів і має властивість самоочищення, тому прання потрібна в крайніх випадках. Зазвичай виріб досить гарненько струснути і провітрити. Попередньо вивчіть рекомендації по догляду від виробника, які вказані на етикетці.

Купити теплу ковдру можна в нашому інтернет - магазину Sweet Home. Ми пропонуємо найширший асортимент домашнього текстилю від провідних турецьких та українських виробників. У нас ви знайдете саме ніжна постільна білизна, наймякші подушки і найрозкішніші скатертини.

Робити покупки онлайн вигідно і безпечно. Наші консультанти завжди готові відповісти на всі питання і допоможуть вибрати найбільш оптимальний спосіб доставки і оплати.

Деталі товару
24040

Характеристики

категорія товару
ковдри
Склад
вовна 70%, поліестер 30%
Щільність
500 г/м2
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
odeyalo-tivolyo-home-climabalance
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісне ковдру TIVOLYO HOME Climabalance турецького виробництва. Чохол ковдри зроблений з мякої мікрофібри і має спеціальні вставки дозволяють ковдрі пропускати повітря. Наповнювач гіпоалергенний...
Подушка OTHELLO  M-3  MEDI CLASSIC
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка OTHELLO M-3 MEDI CLASSIC зроблена з kapitone. Тканина складається з 50% бавовни і 50% віскози. Наповнювачем виступає віскоеластік. Розміри 60 х 43 х 11. До подушці додається знімний чохол на блискавки....
TAC одеяло Sanita
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісне ковдру TAC Sanita від турецького виробника подарує здоровий сон і буде радувати Вас довгі роки. Наповнювач мікрогель забезпечить мякість і легкість, гіпоалергенний, відмінно пропускає повітря і не вбирає...
Розпродано
0,00 грн
Тепла ковдра від відомого турецького виробника Love You стане прекрасним доповненням Вашої ліжку в холодну пору. Якісний наповнювач холлофайбер, приємний чохол з бязевих тканини на основі натуральної бавовни...
Подушка Соня
rating 0 відгуків
0,00 грн
Чудова подушка середньої жорсткості від ТМ Магія Снів обовязково сподобається Вам відмінним виконанням і якісними матеріалами. Завдяки синтетичному наповнювача вона не викликає алергію і абсолютно нешкідлива для...
Одеяло Kotton Castillo
rating 0 відгуків
1 366,00 грн
Ковдра Kotton Castillo з бязевих покриттям не викличе у Вас алергії, завдяки гіпоалергенна наповнювача силіконізоване волокно. Турецький виробник подбав про те, щоб Вам було тепло і комфортно під цією ковдрою....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти