Артикул:
24039

Ковдра напівшерстяне ОПШ-48 140х205

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 11 бали. Ваш кошик буде загальним 11 бали який можна перетворити на ваучер на 11,00 грн.

234,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Одеяло солдатское 140х205 Пакет п/э В 45 БЕ Одеяло солдатское 140х205 Пакет п/э В 45 БЕ
rating 0 відгуків
0,00 грн
Користь солдатського ковдри оцінять всі чоловіки без винятку. Це виріб купують не тільки для того, щоб забезпечити армійські частини, а ще й на природу, в похід, на прогулянку, він універсальний. Якість від...
Одеяло жаккардовое Карпаты 140х205 Пакет п/э 4В1ХА1 Одеяло жаккардовое Карпаты 140х205 Пакет п/э 4В1ХА1
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісний і довговічний жаккард в ковдрі від вітчизняного виробника ТМ Vladi приємно порадує Вас легкістю і міцністю. Ковдра зроблено виключно з натуральних і якісних матеріалів. Поза всякими сумнівами, Ваш відпочинок...
Опис

З радістю пропонуємо Вашій увазі новинку - ковдру напівшерстяне ОПШ-78/1 140х205. Високоміцне ковдру презентується за доступною ціною і точно в нагоді в кожному будинку. Текстиль виконаний за високими стандартами і гостами, які предявляються для товарів, які використовуються в армії. Шерсть здатна дарувати сухе тепло, навіть при підвищеній вологості навколишнього середовища. Виріб зігріє і подарує відчуття домашнього затишку в будь-якій ситуації.

До складу пропонованого ковдри входить натуральна шерсть - 70% і поліестер - 30%. Текстиль прекрасно справляється зі своїми основними функціями, відмінно зігріває і зберігає тепло. Виріб прекрасно підійде для квартири або заміського будинку, може використовуватися, як в якості ковдри, так і пледа. Напівшерстяне ковдру володіє хорошими експлуатаційними характеристиками. Такий виріб ідеально підходить для забезпечення комфорту в закладах масового відпочинку і надання медичних послуг. Це відмінний варіант для лікарень, санаторіїв, армії.

Модель ковдри ОПШ-78/1 140х205 виконана в немазких відтінках синього і коричневого кольору. Поверхня прикрашена класичним малюнком у вигляді клітки. Домішка синтетики набагато здешевлює виріб і робить його максимально доступним. При цьому зберігається висока якість продукції, і корисний вплив натуральної вовни на організм людини. Збільшується міцність виробу, підвищується термін експлуатації. Такий текстиль не вимагає делікатного догляду.

Шерсть має унікальні властивості на організм людини. Натуральний матеріал підлаштовується під навколишнє середовище і дарує тілу цілющий сухе тепло. Навіть при підвищеній вологості текстиль зберігає сухість, що особливо важливо в польових умовах для військовослужбовців. Виріб зігріє і допоможе зняти стрес і напругу з мязів. Шерсть позитивно впливає на кровообіг і зменшує біль в суглобах.

Українська торгова марка Vladi є одним з найбільших європейських виробників вовняних пледів, ковдр та інших товарів для здорового сну. Продукція відповідає найвищим світовим критеріям якості і відповідає встановленим санітарним нормам. Виробник завоював бездоганну репутацію на європейському ринку. Товари торгової марки користуються великим попитом у покупців нашого магазину.

Придбати багатофункціональний напівшерстяне ковдру ОПШ-78/1 140х205 можна в інтернет магазині Sweet Home. Наш магазин пропонує широкий асортимент домашнього текстилю та спеціалізується на оптових і роздрібних продажах.

Текстиль не накопичує сторонніх запахів і має властивість самоочищення, тому прання потрібна в крайніх випадках. Зазвичай виріб досить гарненько струснути і провітрити. Попередньо вивчіть рекомендації по догляду від виробника, які вказані на етикетці.

напіввовняної ковдру характеризується довговічністю і невибагливістю у догляді. Ми підготували кілька рекомендацій, завдяки яким можливо потримати чистоту і свіжість вироби.

  • Температура води не повинна перевищувати 40 градусів.
  • Для пральної машини слід вибрати дбайливий режим.
  • Бажано використовувати неагресивні миючі засоби.
  • Сушити ковдру слід в звичайному режимі, у вертикальному або горизонтальному положенні в провітрюваному місці. Краще уникати прямих сонячних променів.

Купити напівшерстяне ковдру можна оптом і в роздріб в інтернет магазині Sweet Home. Це відмінний вибір, як для домашнього користування, так і для облаштування лікарняних палат, санаторіїв і побуту солдатів.

Наші менеджери завжди готові відповісти на питання і допоможуть визначитися з моделлю, підберуть найбільш оптимальний для Вас спосіб оплати і доставки.

Деталі товару
24039

Характеристики

категорія товару
ковдри
Склад
вовна 50% поліестер 30% ПАН 20%
Щільність
380 г/м2
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

+
rating 10
Якість хороша
6 інших товарів в цій категорії:
Подушка стеганая Bella Donna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка стеганая Bella Donna безсумнівно відмінне придбання для вашого будинку. Приємна на дотик, має білий колір і розміри 70 * 70. Ви можете отримати інформацію подушки оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині...
Ковдра Vladi жаккардовое напівшерстяне 100 х 140
rating 0 відгуків
227,00 грн
Що може бути краще теплого жаккардового ковдри взимку або в холодну погоду? Торгова марка Vladi подбала про Вас, чудове ковдру в бюджетному варіанті виконано якісно і на совість. Вітчизняний виробник гарантує, що...
Подушка пух / перо  BV P 0010
rating 0 відгуків
0,00 грн
Мяка пухова подушка Bella Donna подарує Вам незабутній сон і прекрасний відпочинок. Подушка білого кольору з обробкою кантом. Матеріал покриття досить щільний, щоб не пропускати пуховий наповнювач. Виробник...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти