Артикул:
22943

КОВДРА МАГІЯ СНІВ ХВИЛЯ VIP

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вашій увазі красиві ковдри МАГІЯ СНІВ ХВИЛЯ VIP від відомого виробника. Перше що кидається в очі, це висока якість виробу. Чохол виконаний з міцної тканини мікрофібра на основі якісних синтетичних волокон. Під таким ковдрою вам завжди буде тепло і комфортно в будь-яку погоду. Тканина мікрофібра має високу щільність, завдяки чому вироби з цієї тканини виходять досить міцними і довговічними.

Якісна прострочки чохла, надійно утримує наповнювач на місці, і запобігає його збивання і розповзання.

Модель ковдри виконана з мякої синтетичної тканини мікрофібри. Тканина мікрофібра, зарекомендувала себе з кращого боку і щодо давно використовується у виробництві ковдр, покривал і іншого домашнього текстилю. І причина криється в її характеристиках, які забезпечують довговічність і незмінний зовнішній вигляд виробів. Наприклад, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість, міцність, стійкість до частого прання і при цьому, незабутня мякість.

Наповнювач синтетичне волокно, який добре проводить тепло, пропускає повітря, швидко вбирає вологу і дозволяє з комфортом насолоджуватися сном і відпочинком в будь-який час року. Ковдра з наповнювачем з штучних волокон, відмінний варіант і вибір, якщо ви шукайте тепле і легке ковдру на всі сезони.

Український виробник МАГІЯ СНІВ завжди використовує найкращі технології та матеріали, щоб його продукція відповідала всім стандартам якості і вимогам . Домашній текстиль даної фабрики завжди затребуваний і дозволяє легко створити атмосферу затишку і комфорту. Дана марка давно стала синонімом якості та еталона.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди може запропонувати кращий турецький текстиль для дому за найдоступнішою ціною. У Вас є чудова можливість купити ковдру МАГІЯ СНІВ ХВИЛЯ VIP за найкращою ціною, при цьому ви економите час і значні суми грошей. Доставка здійснюється протягом двох-трьох днів з моменту оплати.

В нашому онлайн-каталозі, це ковдру представлено в кількох розмірах:

  • Полуторное ковдру має розмір - 140 х 205 см,
  • Подвійний розмір - 175 х 205 см,
  • Розмір Євро - 200 х 220 см.

Вимоги по догляду за ковдрою з синтетичним наповнювачем. Доглядати за таким ковдрою легко і зручно:

  1. Його можна прати в домашніх умовах якщо у вашій пральній машинці передбачений режим прання ковдр і подушок.
  2. Прати ковдру можна при низькій температурі в 30 градусів, при цьому використовуйте перевірені якісні порошки.
  3. Сушити ковдру слід в розгорнутому вигляді на зручній сушінні, перед цим звичайно ж, його треба збити, щоб внутрішній наповнювач не збився в грудки.
  4. Зберігати ковдри слід в чохлі від виробника або ж купити додатковий чохол.

Ковдра Магія СНІВ ХВИЛЯ VIP стане чудово покупкою для вашої родини, друзів і близьких. Висока якість, відомий український виробник і доступна ціна кращі характеристики для даної моделі.

Інтернет-магазин Sweet Home один з найбільших магазинів по продажу домашнього текстилю, в нашому асортименті ви легко зможете знайти ковдри і подушки, постільна білизна, махрові вироби, рушники, простирадла, покривала на ліжко, пледи і невеликий текстиль для кухні.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто України всіма транспортними компаніями, а саме: Нова пошта, Інтайм, Делівері та Міст Експрес. Середній термін доставки займає два-три дні.

Деталі товару
22943

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
мікрофібра
склад тканини
мікрофібра - 100%
Щільність
300 г / м2
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Україна
Сезонність
Зимове
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC подушка Soft  50x70
rating 0 відгуків
1 573,00 грн
Купити мяку подушку TAC Soft 50x70 від турецького виробника - подарувати комфортний сон взимку і влітку. Має антиалергенні властивості, легко стирається, відмінно пропускає повітря, легка і екологічно безпечна....
Стул детский раскладной Teom JOJO
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам чудовий дитячий розкладний стілець з мякою і зручною сидушкой-чохлом. Стілець зроблений турецьким виробником з кращих матеріалів, мякої велюровою тканини і з нешкідливим наповнювачем. Зручний...
Подушка Othello Medi Moon
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Підтримуюча голову в правильному положенні ортопедична подушка Othello Medi Moon забезпечить Вам приємний і здоровий сон. Виробник потурбувався про найвищу якість виробу для Вашого задоволення. У комплект входить...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти