Артикул:
22939

Ковдра Zevs вовняне

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 40 бали. Ваш кошик буде загальним 40 бали який можна перетворити на ваучер на 40,00 грн.

805,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
554,00 грн
Чистий шерсть в ковдрі - запорука тепла і легкості, Ваш відпочинок буде комфортним і приємним, особливо, коли на дворі зима. Висока якість від українського виробника Vladi дозволить Вам насолоджуватися затишком дуже...
Опис

З радістю пропонуємо Вашій увазі мяке і тепле ковдру Zevs з наповнювачем з натуральної вовни, від відомого українського виробника. Чохол виконаний з міцної мікрофібри на високому рівні якості, чохол посилений міцної рядком, що запобігає збивання наповнювача, міцно утримуючи його на місці. Під таким ковдрою вам завжди буде тепло і комфортно в будь-яку погоду. Тканина мікрофібра має високу щільність, завдяки чому вироби з цієї тканини виходять досить міцними і довговічними.

Наповнювач натуральна овеча шерсть добре проводить тепло, пропускає повітря, швидко вбирає вологу і дозволяє з комфортом насолоджуватися сном і відпочинком в будь-який час року. Ковдра з наповнювачем з вовни, відмінний варіант і вибір, якщо ви шукайте тепле і легке ковдру на всі сезони.

Виробник Zevs відомий на ринку України відносно недавно, але вже встиг зарекомендувати себе з кращого боку якісним домашнім текстилем. Фабрика Zevs виробляє ковдри, подушки та інший дрібний текстиль для дому. Всі вироби виконані на високому рівні якості з використанням натуральної сировини і матеріалів з нешкідливих синтетичних тканин і волокон, щоб кожен покупець і міг створити затишок в своєму будинку.

Купити тепла вовняна ковдра Zevs, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. Інтернет-магазин Sweet Home реалізує домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Для вас завжди новинки і кращі моделі білизни, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар.

В нашому онлайн-каталозі, це ковдру представлено в кількох розмірах:

  • Полуторное - 150 х 210 см,
  • Подвійне - 170 х 210 см,
  • Євро - 200 х 220 см.

Вимоги по догляду за ковдрою з бавовни. Ми підготували кілька порад, які допоможуть вам зберегти ідеальний зовнішній вигляд і якість виробу на довгі роки:

  1. Ковдра з бавовни можна прати в домашніх умовах якщо у вашій пральній машинці передбачений режим прання ковдр і подушок.
  2. Прати ковдру з бавовни можна при низькій температурі в 30 градусів, при цьому використовуйте перевірені якісні порошки.
  3. Сушити ковдру слід в розгорнутому вигляді на зручній сушінні, перед цим звичайно ж, його треба збити , щоб внутрішній наповнювач не збився в грудки.
  4. Зберігати ковдри слід в чохлі від виробника або ж купити додатковий чохол.

Ковдра Zevs стане чудово покупкою для вашої родини, друзів і близьких. Висока якість, натуральний наповнювач і доступна ціна кращі характеристики для даної моделі.

Наш інтернет-магазин Sweet Home завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку. Купити Ковдра Zevs можна як оптом, так і в роздріб за доступною ціною.

Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. У нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів. Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто України всіма транспортними компаніями, а саме: Нова пошта, Інтайм, Делівері та Міст Експрес. Середній термін доставки займає два-три дні.

Деталі товару
22939

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
мікрофібра
склад тканини
мікрофібра - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Склад наповнювача
вовна
Країна виробник
Україна
Сезонність
Зимове
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
ОДЕЯЛО MARKUS С ДВУМЯ КАНТАМИ
rating 0 відгуків
0,00 грн
Купити легке і теплу ковдру Markus з двома кантами - подарувати комфортний відпочинок Вам і Вашим близьким. Наповнювач зі штучного лебединого пуху не викликає алергії, добре утримує тепло, відмінно пропускає повітря,...
Подушка PENELOPE B-1 MEDI BAMBO
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка PENELOPE B-1 MEDI BAMBO подарує справжнє розслаблення і здоровий сон. Наповнювач з віскоеластіка приймає форму голови і рівномірно розподіляє температуру по поверхні подушки. Він сприяє поліпшенню кровообігу,...
Укр Південь Подушка Соло 50% пуху
rating 0 відгуків
932,00 грн
Якісна подушка Соло з пухо-піряних наповнювачем від вітчизняного виробника Укр Юг Текстиль стане улюбленим предметом для відпочинку. Приємне тика покриття забезпечить повне розслаблення і не дозволить пробиватися...
ПОДУШКА МАГИЯ СНОВ 35*45 наполнитель downfill, чехол тик
rating 0 відгуків
169,00 грн
Мяка подушка Markus від вітчизняного виробника створює шукане протягом дня відчуття комфорту і дозволить розслабитися і відпочити. Наповнювач штучне мікроволокно "Лебединий пух" безпечний і гіпоалергенний. Тиковий...
Одеяло Flora & Fauna Бамбук
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити ковдру Flora & amp; Fauna Бамбук - подарувати здоровий і приємний сон. Ковдра мяке і легке, зігріє Вас і Ваших близьких навіть у люті морози. Бамбукове волокно має антибактеріальний ефект, відмінно вбирає...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти