Артикул:
22924

Ковдра-покривало Kugulu флисовое 200x220 з подушками 50 * 50 -2 штуки

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 81 бали. Ваш кошик буде загальним 81 бали який можна перетворити на ваучер на 81,00 грн.

1 627,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
  • 17
  • 18
  • 19
  • 21
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі мяку, зручне і якісне флисовое ковдру-покривало Kugulu 200x220 з подушками 50 * 50, від відомого турецького виробника. Подушка має середню жорсткість, а наповнювач холофайбер, що подарує вам зручність і комфорт під час сну і відпочинку. Адже всі ми знаємо, що хороший сон залежить від правильного положення голови. І такий мякий комплект стане відмінним придбанням для вашого будинку. Під таким легким і теплою ковдрою вам завжди буде комфортно в будь-яку погоду. Флісова тканина має високу щільність і оригінальне забарвлення.

Турецька фабрика Kugulu відома найкращим домашнім текстилем, пледами, подушками, ковдрами і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються кращі натуральні і синтетичні матеріали, а також просунуті технології. Ця фабрика виробляє ковдри, подушки та інший дрібний текстиль для дому. Всі вироби виконані на високому рівні якості з використанням натуральної сировини і матеріалів з нешкідливих синтетичних тканин і волокон, щоб кожен покупець і міг створити затишок в своєму будинку.

Купити ковдру-покривало Kugulu 200x220 з подушками 50 * 50 з флісовій тканини можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Також для вас завжди новинки і кращі моделі постільної білизни за доступними цінами на будь-який смак.

В нашому онлайн-каталозі, це ковдру представлено в одному розмірі і комплектації:

  • ковдру - 200 х 220 см - 1 шт.,
  • подушка - 50 х 50 см - 2 шт.

Ми підготували кілька порад, які допоможуть вам зберегти ідеальний зовнішній вигляд і якість виробу на довгі роки:

  1. ковдра з синтетичних тканин можна прати в домашніх умовах якщо у вашій пральній машинці передбачений режим прання ковдр і подушок.
  2. прати ковдру синтетичних тканин можна тільки при низькій температурі в 30 градусів, при цьому використовуйте перевірені якісні порошки.
  3. Сушити ковдру слід в розгорнутому вигляді на зручній сушінні, перед цим, звичайно ж, його треба збити, щоб внутрішній наповнювач не збився в грудки.
  4. Зберігати ковдри слід в чохлі від виробника або ж купити додатковий чохол.

Ми займаємося продажем текстилю вже е більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

Купити флисовое ковдру-покривало Kugulu 200x220 з подушками 50 * 50 можна оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін. Ми рекомендуємо текстиль від турецького виробника Kugulu, так як це чудова можливість порадувати себе і близьких комфортним сном і відпочинком, з допомогою якісних виробів.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
22924

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
фліс
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Склад наповнювача
холофайбер
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Ковдра Love You Nano
rating 0 відгуків
1 746,00 грн
Тепла ковдра на ліжко з натуральним наповнювачем від компанії Love You стане для Вас приємним придбанням. Ковдра виконана якісно і з використанням тільки кращих матеріалів. Під таким виробом Вам завжди буде тепло і...
Подушка Love You бамбук
rating 0 відгуків
1 203,00 грн
Відмінна подушка від торгової марки Love You з наповнювачем з бамбука допоможе Вам розслабитися і насолодитися прекрасним сном і відпочинком. Також варто відзначити відмінну гипоаллергенность бамбукового волокна і...
Подушка стеганая Bella Donna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка стеганая Bella Donna безсумнівно відмінне придбання для вашого будинку. Приємна на дотик, має білий колір і розміри 70 * 70. Ви можете отримати інформацію подушки оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти