Артикул:
22912

Подушка Zevs бамбукова стьобана

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 13 бали. Ваш кошик буде загальним 13 бали який можна перетворити на ваучер на 13,00 грн.

268,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі мяку і зручну стьобану подушку Zevs з наповнювачем з бамбукового волокна, від відомого українського виробника. Подушка має середню жорсткість, що подарує вам зручність і комфорт під час сну і відпочинку. Адже всі ми знаємо, що хороший сон залежить від правильного положення голови. І ця модель стане відмінним придбанням для вашого будинку.

Українська фабрика Zevs відповідально ставиться до створення текстилю для дому, Керівництво фабрики опрацьовує дизайн, використовує найоригінальніші і красиві забарвлення, і всілякі тканини, щоб задовольнити смаки найвибагливіших покупців .

Верхній чохол подушки Zevs виконаний з мякої стеганой тканини перкаль. Наповнювач з бамбуковим волокном, зарекомендував себе з кращого боку і вже давно використовується у виробництві ковдр і подушок. І причина криється в його характеристиках, які забезпечують комфортний сон і відпочинок. Наприклад, воно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість, безпека і регульована жорсткість для правильного положення голови, що покращує кровообіг і знімає напругу з мязів.

Купити подушку Zevs з наповнювачем з бамбукового волокна можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home , з доставкою по всій Україні. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною.

В каталозі нашого інтернет-магазину модель представлена в розмірі 50 х 70 см і 70 х 70 см , стандартний розмір подушки під наволочку з сучасного турецького постільної білизни. Такий розмір зручний для сну і дозволяє підтримувати правильне положення голови.

Спеціальних вимог по догляду за подушкою немає, досить дотримуватися рекомендацій від виробника зазначених на бирці.

  • Прати подушки, як з синтетичним, так і з натуральним наповнювачем не рекомендується.
  • якщо ж подушка забруднилася, віддайте її в хімчистку.
  • Прати можна тільки верхній знімний чохол, якщо він передбачений.
  • Після сну подушку, потрібно збити це дозволить повітрю вчинити всередину, що запобіжить збивання наповнювача.
  • Кожні 1 - 2 тижні бажано провітрювати подушки на свіжому повітрі, це прибере неприємні запахи і забезпечить чистоту вироби.

Також хочемо нагадати, що середній термін служби будь-подушки від 2,5 до 3,5 років.

Купити подушку Zevs з наповнювачем з бамбукового волокна за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home до аждий покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи за найкращими цінами.

Ми працюємо без посередників з відомими фабриками, тому наші клієнти мають відмінну можливість придбати у нас гарне і якісну постільну білизну турецького виробництва по найкращими цінами, без додаткових націнок.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22912

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
мікрофібра
Упаковка
від виробника: сумка поліпропіленова на блискавки
Склад наповнювача
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
311,00 грн
Чудова подушка для Вас і Ваших близьких. З наповнювачем з штучного лебединого пуху і чохлом з якісного тика, вона прослужить Вам дуже тривалий час. Така подушка відмінний варіант для тих хто не переносить натуральні...
Подушка Love You бамбук
rating 0 відгуків
1 203,00 грн
Відмінна подушка від торгової марки Love You з наповнювачем з бамбука допоможе Вам розслабитися і насолодитися прекрасним сном і відпочинком. Також варто відзначити відмінну гипоаллергенность бамбукового волокна і...
Подушка OTHELLO MEDIGEL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити подушку Othello Medigel від турецького виробника - відмінне рішення для любителів комфортного і зручного відпочинку. Виконана з інноваційного матеріалу, з наповнювачем з віскоеластіка, подушка з часом...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти