Артикул:
22911

Подушка Zevs штучний лебединий пух VIP

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 16 бали. Ваш кошик буде загальним 16 бали який можна перетворити на ваучер на 16,00 грн.

328,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
311,00 грн
Чудова подушка для Вас і Ваших близьких. З наповнювачем з штучного лебединого пуху і чохлом з якісного тика, вона прослужить Вам дуже тривалий час. Така подушка відмінний варіант для тих хто не переносить натуральні...
Опис

Пропонуємо вашій увазі мяку і зручну подушку Zevs зі штучним лебединим пухом із серії VIP, від відомого українського виробника. Подушка мяка, що подарує вам зручність і комфорт під час сну і відпочинку. Адже всі ми знаємо, що хороший сон залежить від правильного положення голови. І ця модель стане відмінним придбанням для вашого будинку.

Український виробник і відомий бренд Zevs в своїй продукції завжди використовує якісні сировину і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості, продукція даної торгової марки завжди буде в пошані в будь-якому будинку. Щоб ви могли отримати не лише задоволення від використання даної моделі пледа, а й могли подбати про комфорт своїх близьких і рідних.

Верхній чохол подушки Zevs виконаний з мякої тканини тик. Синтетичний лебединий пух, зарекомендував себе з кращого боку і вже давно використовується у виробництві ковдр і подушок. І причина криється в його характеристиках, які забезпечують комфортний сон і відпочинок. Наприклад, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість, безпека і регульована жорсткість для правильного положення голови, що покращує кровообіг і знімає напругу з мязів.

Купити подушку Zevs зі штучним лебединим пухом із серії VIP можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Також для вас завжди новинки і кращі моделі постільної білизни за доступними цінами на будь-який смак.

В каталозі нашого інтернет-магазину модель представлена в розмірі 50 х 70 см і 70 х 70 см, стандартний розмір подушки під наволочку з сучасного турецького постільної білизни. Такий розмір зручний для сну і дозволяє підтримувати правильне положення голови.

Спеціальних вимог по догляду за подушкою немає, досить дотримуватися рекомендацій від виробника зазначених на бирці.

  • Прати подушки, як з синтетичним, так і з натуральним наповнювачем не рекомендується.
  • якщо ж подушка забруднилася, віддайте її в хімчистку.
  • Прати можна тільки верхній знімний чохол, якщо він передбачений.
  • Після сну подушку, потрібно збити це дозволить повітрю вчинити всередину, що запобіжить збивання наповнювача.
  • Кожні 1 - 2 тижні бажано провітрювати подушки на свіжому повітрі, це прибере неприємні запахи і забезпечить чистоту вироби.

Також хочемо нагадати, що середній термін служби будь-подушки від 2,5 до 3,5 років.

Купити подушку Zevs зі штучним лебединим пухом із серії VIP за доступною ціною в Україна, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet H ome кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи за найкращими цінами.

Ми працюємо без посередників з відомими фабриками, тому наші клієнти мають відмінну можливість придбати у нас гарне і якісну постільну білизну турецького виробництва по найкращими цінами, без додаткових націнок.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22911

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
галочка
склад тканини
мікрокоттон (бавовняне мікроволокно) - 100%
Упаковка
від виробника: чемоданчик поліпропіленовий на блискавки
Склад наповнювача
штучне мікроволокно "Лебединий Пух"
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Подушка Zevs искусственный лебяжий пух VIP
rating 10
Брала на пробу одну подушку, понравилась, упругая, легкая, спать удобно. Чехол на молнии, можно добавлять или убирать наполнитель, но сам наполнитель лежит сразу же в чехле. А так подушка хорошая.
6 інших товарів в цій категорії:
Одеяло Малютка детское наполнитель холофайбер, ткань микрофайбер
rating 0 відгуків
0,00 грн
Мяке ковдру "Малютка" подарує Вашим діткам тепло і комфорт навіть найхолоднішою вночі. Міцний чохол з мікрофайбер містить нешкідливий, теплий, і абсолютно гіпоалергенний наповнювач холофайбер. Висока якість від...
Ковдра бавовняна жакардова Vladi 140х205
rating 0 відгуків
426,00 грн
Тепле бавовняне ковдру з жакардовим плетінням зігріє Вас і Ваших близьких в будь-який холодну пору року. Ковдра виконана якісно з використанням натуральних матеріалів на відомій фабриці Vladi. Дане гарне ковдру має...
Ковдра "Teom" (шелк- сатин)
rating 0 відгуків
2 552,00 грн
Чудове атласну ковдру від відомого виробника "Teom" - відмінне придбання для Вашого будинку. Теплу ковдру ще і дуже легке і з натуральним наповнювачем з бамбукового волокна. Чохол виготовлений з мякого якісного...
Ковдра Penelope Silver
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мяке ковдру Penelope Silver з натуральним пуховим наповнювачем зігріє Вас прохолодним ввечері. Приємне тика покриття сподобається Вам і Вашим близьким. Турецький виробник подбав про високу якість всіх матеріалів...
odeyalo-tivolyo-home-bamboo
rating 0 відгуків
5 955,00 грн
Тепла ковдра TIVOLYO HOME Bamboo з наповнювачем з бамбукового волокна зроблено відомим турецьким виробником для Вашої теплої і комфортної зими. Ковдра зроблено якісно з екологічно чистих матеріалів. Подарункова...
Одеяло AK Home Collection
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити надзвичайно мяка ковдра AK Home Collection - подарувати справжнє розслаблення і здоровий сон. Наповнювач з мікроволокна відмінно пропускає повітря, не викликає алергії, прекрасно вбирає вологу, легке і тепле....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти