Артикул:
22909

Ковдра Zevs штучний лебединий пух VIP

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 56 бали. Ваш кошик буде загальним 56 бали який можна перетворити на ваучер на 56,00 грн.

1 133,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
1 238,00 грн
Хочете купити ковдру з якісним наповнювачем і чохлом? Тоді зверніть увагу на даний екземпляр від українського виробника текстильної промисловості. Завдяки якісному наповнювачу сприятлива температура буде зберігатися...
ОДЕЯЛО MARKUS С ДВУМЯ КАНТАМИ ОДЕЯЛО MARKUS С ДВУМЯ КАНТАМИ
rating 0 відгуків
0,00 грн
Купити легке і теплу ковдру Markus з двома кантами - подарувати комфортний відпочинок Вам і Вашим близьким. Наповнювач зі штучного лебединого пуху не викликає алергії, добре утримує тепло, відмінно пропускає повітря,...
Опис

З радістю пропонуємо Вашій увазі чудові теплі ковдри Zevs з наповнювачем штучний лебединий пух VIP від відомого українського виробника. Перше що хочемо відзначити, це висока якість виробу. Чохол виконаний з міцної тканини тик на основі стовідсоткового бавовни. Під таким ковдрою вам завжди буде тепло і комфортно в будь-яку погоду. Тканина тик має високу щільність, завдяки чому вироби з цієї тканини виходять досить міцними і довговічними.

Якісна прострочки чохла, надійно утримує наповнювач на місці, і запобігає його збивання і розповзання.

Наповнювач штучний лебединий пух, добре проводить тепло, пропускає повітря, що дозволить з комфортом насолоджуватися сном і відпочинком в будь-який час року. Ковдра з наповнювачем з синтетичного волокна, відмінний варіант і вибір, якщо ви шукайте тепле і легке ковдру на всі сезони за доступною ціною.

Виробник Zevs давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукції . Всі вироби виконані на високому рівні якості з використанням натуральної сировини і матеріалів і нешкідливих синтетичних тканин і волокон, щоб кожен покупець і міг створити затишок в своєму будинку.

Купити ковдри Zevs з наповнювачем штучний лебединий пух VIP, можна в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти ковдр, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. Ми створили всі умови, щоб Ви могли швидко і зручно зробити замовлення, при цьому значно заощадили час і гроші.

В нашому онлайн-каталозі, це ковдру представлено в двох розмірах - полуторний і євро:

  • Полуторное ковдру має розмір - 150 х 210 см,
  • Подвійний розмір - 170 х 210 см,
  • Розмір Євро - 200 х 220 см.

Доглядати за ковдрою з бавовни легко і зручно.

  • Його можна прати в домашніх умовах якщо у вашій пральній машинці передбачений режим прання ковдр і подушок.
  • Прати ковдру з бавовни можна при низькій температурі в 30 градусів, при цьому використовуйте перевірені якісні порошки.
  • Сушити ковдру слід в розгорнутому вигляді на зручній сушінні, перед цим звичайно ж, його треба збити, щоб внутрішній наповнювач не збився в грудки.
  • Зберігати ковдри слід в чохлі від виробника або ж купити додатковий чохол.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує Вам найширший асортимент детс кого постільної білизни і домашнього текстилю. Наші ціни вас приємно здивують, а висока якість і різноманітність продукції від відомих турецьких виробників, дозволить наповнити ваш будинок затишком і красою.

Купити ковдру Zevs з наповнювачем штучний лебединий пух VIP можна оптом і в роздріб за найкращою ціною в Харкові, Києві, Дніпрі, Миколаєві, Одесі - тільки в нашому спеціалізованому магазині.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Деталі товару
22909

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
галочка
склад тканини
мікрокоттон (бавовняне мікроволокно) - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Склад наповнювача
штучне мікроволокно "Лебединий Пух"
Країна виробник
Україна
Сезонність
Зимове
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Ковдра Vladi жаккардовое напівшерстяне 100 х 140
rating 0 відгуків
227,00 грн
Що може бути краще теплого жаккардового ковдри взимку або в холодну погоду? Торгова марка Vladi подбала про Вас, чудове ковдру в бюджетному варіанті виконано якісно і на совість. Вітчизняний виробник гарантує, що...
Одеяло Ромашка 140х205 Пакет п/э 4В1ХА2
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити вовняну ковдру від ТМ Vladi - забезпечити тепло і комфорт в люті морози. Це чудове ковдру підійде для будь-яких бюджетних організацій та садочків. Асортимент представлений декількома квітами. Ми рекомендуємо...
Teom подушка Bamboo Klimarel
rating 0 відгуків
1 485,00 грн
Зручна і мяка подушка Teom Bamboo Klimarel забезпечить Вам тільки приємні враження від сну, що ще потрібно? Турецький виробник забезпечив найвищу якість свого продукту, тому насолоджуватися затишком Ви можете...
1 238,00 грн
Хочете купити ковдру з якісним наповнювачем і чохлом? Тоді зверніть увагу на даний екземпляр від українського виробника текстильної промисловості. Завдяки якісному наповнювачу сприятлива температура буде зберігатися...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти