Артикул:
21750

Ковдра Vladi жаккардовое 170 * 210

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 61 бали. Ваш кошик буде загальним 61 бали який можна перетворити на ваучер на 61,00 грн.

1 221,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
0,00 грн
Якісне жаккардовое ковдру від українського виробника ТМ Vladi забезпечить Ваш комфорт і тепло в будь-який холодний день року. У складі вироби висококласна шерсть і бавовна, воно тепле і легке, завдяки якостям...
Опис

Ковдра Vladi жаккардовое 170 * 210 від відомого українського виробника, який давно завоював довіру споживачів, і славиться на європейському ринку. Продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки. Текстиль виготовлений з натуральних екологічно чистих матеріалів, до складу входить новозеландська шерсть 65%, поліестер 25%, бавовна 10% . Для зручності і акуратності, виріб обшито бавовняною тасьмою по краю. Колекція виготовлена в натуральних відтінках бежевого і коричневого кольорів. Поверхня двостороння з красивим дизайнерським оформленням. В асортименті ковдри з етнічним орнаментом і рослинним принтом. Поставляється в поліпропіленової сумці на блискавці з фірмовим логотипом.

Ковдра - це незамінна річ, яка дарує затишок і допомагає зігрітися. Для виготовлення пропонованого вироби, використовується вовна особливої породи овець мериносів. Шерсть цих овець в рази тонше і ніжніше звичайної, завдяки цьому, текстиль виходить мякий і шовковистий, поверхня не колеться і не викликає алергії. Структура волокон відштовхує пил і бруд, навіть при частому використанні, виріб залишається чистим довгий період часу. Виріб добре поглинає вологу, людина не відчуває себе спітнілим. У вовняній основі виникають прошарку, в яких знаходитися повітря, завдяки цьому, відбувається вільна вентиляція і підтримується оптимальний тепловий баланс.

У мериносових волокні міститься натуральний віск - ланолін, який має антибактеріальну дію . Виріб рекомендується використовувати для профілактики і під час респіраторних захворювань. Шерсть має лікувальні властивості, знімає спазми і зменшує біль в суглобах.

Текстиль простий в побуті і не завдасть особливого клопоту в догляді. У разі необхідності, виріб можна випрати вручну при температурі води 30 градусів. Не рекомендується викручувати, віджимати ковдру. Сушити в горизонтальному вигляді при природних умовах уникаючи гарячих поверхонь. Два рази на рік виріб рекомендується провітрювати на відкритому повітрі. Зберігати виріб слід в бавовняному чохлі або фірмовій упаковці. Дотримання цих нескладних рекомендацій дозволить довгі роки насолоджуватися теплом мериносових ковдри.

Запропоновану продукцію можна купити оптом і в роздріб, за доступною ціною, у нашому інтернет магазині. Ковдра послужить прекрасним подарунком з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік або Новосілля. Текстиль буде зігрівати і довгий час радувати свого власника, нагадуючи про виявлену турботу і прекрасний смак свого дарувальника. Універсальне виріб стане прекрасним вибором і вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет.

Деталі товару
21750

Характеристики

категорія товару
ковдри
склад тканини
новозеландська шерсть 65%, поліестер 25%, бавовна 10%
Спосіб забарвлення
фарбована пряжа
Щільність
580 г/м2
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
від виробника: сумка поліпропіленова на блискавки
Оздоблення
бавовняна тасьма
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
podushka-tivolyo-home-microplush-sofia
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісна подушка Tivolyo Home Microplush Sofia турецького виробництва стане відмінним придбанням для Вас і Ваших близьких. Чохол з мікрофібри і мікроплюша містить наповнювач з мікроволокна, який робить подушку не...
Подушка PENELOPE THERMOCOOL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити подушку PENELOPE THERMOCOOL від турецького виробника - подарувати справжній відпочинок і солодкі сни. Подвійний наповнювач дає приємне відчуття прохолоди з одного боку і тепла з іншого боку. Подушка...
Укр Південь Подушка 50% пуху тик
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мякі пухові подушки від вітчизняної торгової марки Укр Юг Текстиль привнесуть у Ваш дім спокій і комфорт. Відпочинок і сон на таких подушках стане казково чарівним. Виробник подбав про високу якість наповнювача і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти