Артикул:
13714

Ковдра TIVOLYO HOME SOFFIA Microplush

З радістю пропонуємо Вам теплу ковдру TIVOLYO HOME Microplush зроблене з кращих матеріалів для Вашого максимального комфорту в холодну пору року. В якості наповнювача використовується нанофібра, екологічно чистий наповнювач, який добре зберігає тепло і пропускає повітря. Ви можете купити ковдру оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 197 бали. Ваш кошик буде загальним 197 бали який можна перетворити на ваучер на 197,00 грн.

3 958,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір -155 х 215

195 х 215

Вага - 250 г / м.кв.

Важливість сну в житті людини складно переоцінити. Високоякісна ковдра від турецького виробника огорне ніжним хмарою турботи і тепла, подарувавши відчуття максимального комфорту і затишку. Ковдра TIVOLYO HOME SOFFIA Microplush виготовлено з синтетичних матеріалів нового покоління. Чохол пошитий з мікроплюша - верх і мікрофібри - низ. В якості наповнювача виступає nano fiber 0,7 d, краю оформлені акуратним кантом. Вся поверхня красиво прострочена, що дозволяє ще краще зберігати форму. Поставляється текстиль у фірмовій упаковці, яка зручна для транспортування і подальшого зберігання виробу.

Нанофібра - це синтетичні волокна нового покоління. Під мікроскопом можна побачити численні борозенки, саме завдяки такій структурі матеріал добре вбирає і відводить вологу. Виріб дозволяє вільно циркулювати повітрю, завдяки цьому шкіра в повній мірі насичується киснем протягом ночі. Текстиль підтримує оптимальний температурний баланс, не залежно від температури навколишнього середовища. Виключається виникнення парникового ефекту і запарювання. Холодної зимової ночі ковдру зігріє, а влітку подарує комфорт і затишок. Виріб не впливає на органи дихання, є повністю безпечним і гіпоалергенним. Текстиль рекомендований для щоденного використання.

До синтетиці байдужі шкідливі комахи, такі як моль і кліщі, на поверхні не розмножуються грибки і цвіль. Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Ковдра можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби або мильний розчин. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігаючи свою форму і колір. Виріб не потребує постійних провітрювання на відкритому повітрі. Навіть після тривалого зберігання в шафі текстиль буде виглядати охайно і свіжо.

Пропонована модель ковдри стане чудовим придбанням для власного користування і порадує всіх членів сімї. Купити пропонований високоякісний текстиль можна оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині. Доступні ціни зроблять покупку ще більш вигідною і приємною. Слід сказати, сто ковдру це прекрасний подарунок для родичів і друзів, який допоможе, висловить Вашу любов і тепло. Такий презент актуальне з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або новий рік.

Деталі товару
13714

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
верх - мікроплюш, низ - мікрофібра
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
нановолокно 0,7 д
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Дитяче ковдру ARYA Vulg
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяче пледи з наповнювачем з натурального бамбукового волокна середньої щільності. Покриття з тика високої щільності. Прикрашено набивним малюнком. Ковдра не дуже обємне і дуже легке. Бамбукове волокно надає виробу...
Ковдра Arya Микро Подвійне
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подвійне покривало ARYA Микрофибра зроблено для Вашого комфортного сну і відпочинку. Мяка мікрофібра зігріє Вас в будь-яку погоду і будь-який час року. Мяка поверхня покривала легко переносить часту прання у пральній...
Teom подушка Bamboo Klimarel
rating 0 відгуків
1 485,00 грн
Зручна і мяка подушка Teom Bamboo Klimarel забезпечить Вам тільки приємні враження від сну, що ще потрібно? Турецький виробник забезпечив найвищу якість свого продукту, тому насолоджуватися затишком Ви можете...
Нещодавно переглянуто
odeyalo-tivolyo-home-microplush odeyalo-tivolyo-home-microplush
rating 0 відгуків
3 958,00 грн
З радістю пропонуємо Вам теплу ковдру TIVOLYO HOME Microplush зроблене з кращих матеріалів для Вашого максимального комфорту в холодну пору року. В якості наповнювача використовується нанофібра, екологічно чистий...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти