Артикул:
13705

Подушка Tivolyo Домашній бамбук

Подушка Tivolyo Home Bamboo з наповнювачем з бамбукового волокна подарує Вам максимально комфортний сон і відпочинок. Зроблена подушка турецьким виробником Tivolyo Home з кращих матеріалів, що забезпечить Вам і Вашим близьким здоровий сон протягом тривалого часу. Подарункова сумка-чохол. Купити подушку можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 50 х 70

Вага - 900 г.

Чохол на блискавці.

Сон важлива частина життя кожної людини, його якість впливає на здоровя і активність людини. Пропонована подушка допоможе забезпечити гігієнічні і зручні умови для відпочинку. Виріб підтримує правильне анатомічне положення голови, це нормалізує циркуляцію крові. Знімається напруга з шийного відділу хребта, завдяки цьому йде головний біль і навіть храп. Людина добре висипається, відчуває бадьорість і прилив сил.

Подушка Tivolyo Home Bamboo від лідируючого турецького виробника, який широко відомий на європейському ринку. Текстиль відповідає високим стандартам якості, і безпеки про що свідчить відповідна сертифікація. Чохол зйомний на замку пошитий з жаккарда до складу тканини входить тенсел і натуральний бамбук. В якості наповнювача використовується натуральне бамбукове волокно і мікрогель. Поставляється текстиль в подарунковій сумці з ПВХ, яка зручна для транспортування і зберігання виробу.

Поєднання синтетичного наповнювача нового покоління і натурального бамбука наділяють виріб прекрасними експлуатаційними властивостями. Виріб характеризується довговічністю і зносостійкістю. Подушка мяка і в той же час пружна добре тримає форму. Текстиль вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Поверхня не буде парити і створить сприятливі умови для сну. До синтетичних волокон байдужі шкідливі комахи, такі як кліщі та моль. Бамбукові волокна володіють природним антисептичну дію. Подушка підійде для людей, які страждають від алергії і захворювань органів дихання.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Подушку можна піддавати машинного прання при температурі води 30 градусах на малих обертах. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвників або мильний розчин. Сушити текстиль слід в горизонтальному положенні в провітрюваному місці, по черзі змінюючи боку. Після висихання виріб досить гарненько струснути, щоб повернути колишню форму.

Запропоновану подушку високої якості можна купити оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому інтернет магазині. Текстиль послужить прекрасним подарунком з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік або Новосілля. Виріб подарує міцний сон, і довгий час буде радувати свого власника, нагадуючи про виявлену турботу і добрий смак свого дарувальника. Універсальне виріб стане прекрасним вибором і вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет.

Деталі товару
13705

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
жаккард
склад тканини
tencel 80% бамбук 20%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
бамбукове волокно 50% мікрогель 50%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Укр Південь Подушка Соло 50% пуху
rating 0 відгуків
932,00 грн
Якісна подушка Соло з пухо-піряних наповнювачем від вітчизняного виробника Укр Юг Текстиль стане улюбленим предметом для відпочинку. Приємне тика покриття забезпечить повне розслаблення і не дозволить пробиватися...
подушка Miki Mause 30*30
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка Mickey Mouse зроблена з високої щільності велюру. До складу наповнювача входить холофайбер. Подушка йде в поліетиленовій упаковці. Зроблено в Туреччині. Ви можете придбати набір оптом і в роздріб в нашому...
Подушка TAC SILIKON
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити подушку TAC SILIKON - відмінне рішення для Вас і Вашого будинку. Зроблена турецьким виробником ТАС з кращих матеріалів, вона прослужить Вам тривалий час. Мякий чохол подарує чудовий сон і буде стримувати...
Нещодавно переглянуто
podushka-tivolyo-home-bamboo podushka-tivolyo-home-bamboo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка Tivolyo Home Bamboo з наповнювачем з бамбукового волокна подарує Вам максимально комфортний сон і відпочинок. Зроблена подушка турецьким виробником Tivolyo Home з кращих матеріалів, що забезпечить Вам і Вашим...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти