Артикул:
10748

Ковдра TAC BAMBOO

Чудове легке ковдру з наповнювачем з бамбукового волокна. Під таким ковдрою взимку дуже тепло, а в теплі сезони під ним зберігається приємна температура для комфортного сну. Бамбукове волокно добре вбирає зайву вологу і пропускає повітря, що зробить Ваш сон і відпочинок особливо комфортним. В інтернет магазині Sweet Home найбільший вибір ковдр і подушок для Вашого будинку.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 265 бали. Ваш кошик буде загальним 265 бали який можна перетворити на ваучер на 265,00 грн.

5 319,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра Tac Bambоо від чудового турецького виробника, який користується великим попитом далеко за межами своєї батьківщини. Продукція відповідає санітарним критеріям і високим стандартам якості, що підтверджено сертифікацією. Чохол виготовлений з мякої і міцної тканини, до складу якої входить бамбук і бавовна. Класичне білу ковдру красиво простьобаний по всій поверхні. В якості наповнювача виступає натуральний бамбук з додавання поліефірного волокна. Комплектується в чемоданчик з ПВХ, в якому виріб зручно зберігати і транспортувати.

Сон важливий для кожної людини, під час сну ми відпочиваємо і відновлюємо свої сили. Якість сну багато в чому залежить від спального приладдя. Пропоноване виріб подарує ніжність і тепло, забезпечить максимально комфортні умови для сну. Натуральний наповнювач володіє масою прекрасних характеристик і властивостей, а додавання синтетики збільшує термін експлуатації.

Ковдра мяке і повітряне, з приємною поверхнею, не накопичує пил, в наповнювачі не народжуються кліщі інші шкідливі комахи. Текстиль повністю екологічно чистий, не викликає алергій і подразнень на шкірі. Згодом виріб виключає виділення токсин і шкідливих речовин. Бамбукове ковдру забезпечує сприятливі умови для циркуляції повітря і вологи. Шкіра безперешкодно дихає і збагачується киснем, навіть під час відпочинку. Зайва волога швидко виводиться назовні, при цьому зберігається відчуття сухості і комфорту. Виріб не накопичує пил і сторонні запахи. Ковдра підтримує оптимальний тепловий баланс, зберігаючи тепло і не допускаючи перегріву.

Текстиль простий в побуті, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині при 30 градусах. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби або мильний розчин. Сушити виріб слід в добре распрямления вигляді при природних умовах. Текстиль швидко сохне і зберігає свої чудові властивості, для перекази колишньої форми, після висихання, ковдру потрібно ретельно струснути.

Придбати шикарне бамбукове ковдру можна за доступними цінами в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет, прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Виріб подарує тепло і затишок, принесе масу позитивних емоцій. Ковдра - це завжди актуальна і затребувана річ в кожному будинку. Презент можна піднести родичам і друзям з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
10748

Характеристики

категорія товару
ковдри
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Ковдра Vladi жаккардовое Смуга 140 * 205
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити вовняну ковдру Vladi Смуга найкраще любителям створювати тепло і затишок в домі, дбати про своїх рідних і близьких. Ковдра зроблено з кращих і екологічно чистих матеріалів. Таке ковдру, безумовно, Вам...
Подушка PENELOPE DIAMOND
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити розкішну подушку PENELOPE DIAMOND - зробити Ваш відпочинок більш комфортним і безтурботним. Наповнювач з гусячого пуху високої якості подарує приємне відчуття мякості, а шикарний чохол з жаккарда порадує...
554,00 грн
Чистий шерсть в ковдрі - запорука тепла і легкості, Ваш відпочинок буде комфортним і приємним, особливо, коли на дворі зима. Висока якість від українського виробника Vladi дозволить Вам насолоджуватися затишком дуже...
Нещодавно переглянуто
Ковдра TAC BAMBOO Ковдра TAC BAMBOO
rating 0 відгуків
5 319,00 грн
Чудове легке ковдру з наповнювачем з бамбукового волокна. Під таким ковдрою взимку дуже тепло, а в теплі сезони під ним зберігається приємна температура для комфортного сну. Бамбукове волокно добре вбирає зайву...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти