Артикул:
10652

Ковдра Vladi стьобана напівшерстяне

Купити чудове напівшерстяне ковдру для себе і своєї сімї - подбати про тепло та затишок в холодні зимові ночі. Чудова якість матеріалів і наповнювача допоможе насолодитися повноцінним відпочинком і міцним сном. Також виробник пропонує кілька цікавих візуальних рішень для чохла ковдри. Сумка - чохол від виробника в подарунок.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра стьобана напівшерстяне

Ковдра Vladi стьобана напівшерстяне, від українського виробника, який давно став лідером в даному сегменті. Виготовлений виріб з 50% вовни і 50% п / е. Виконано в приємних пастельних тонах - кремовий з бежевим, є з квітковим візерунком - лілії і троянди, які виконані в різних рожевих відтінках. Краї акуратно оброблені, а по всьому ковдрі хвилеподібна стібка, що не дозволяє йому збиватися.

Таке поєднання натурального волокна і синтетичного, зробило виріб унікальним за властивостями, вони один одного доповнили, поліпшили практичність ковдри. Так, шерсть наповнила продукт теплозберігаючим властивістю, тому під таким ковдрою завжди буде тепло і комфортно, а за рахунок повітропроникності і гігроскопічності, шкіра буде "дихати" і не потіти, а зайва волога вбереться, при цьому сам виріб залишиться сухим. Так що підійде для користування як взимку, так і влітку. Шерсть також антибактеріальна і екологічна, що говорить про її повної безпеки для користування, а також і про те, що передбачено для користування як дорослими, так і дітьми. А використане поліестер в виробі, дозволяє ковдрі зберігати свою форму, так як має пружинисту структуру, також здійснювати масажний ефект, що благотворно діє на кровообіг, тим самим покращуючи загальний стан людини. Перешкоджає проникненню запаху, а також запобігає появі пилового кліща, молі та інших комах. Крім перерахованих вище якостей, є гіпоалергенним. Дозволяє насичувати глибоко нитки фарбою, тим самим виконувати якісний і стійкий малюнок.

У догляді виріб не вимагає особливих зусиль. Передбачає хімічну чистку і часті прання з використанням миючих засобів. Матеріал ковдри досить міцний, що забезпечує зносостійкість, а також стійкий до деформацій. Сонячні промені не страшні, так як виріб стійке до вицвітання і вигорання. Фарби використовуються натуральні, які безпечні для використання і піддаються линьки.

Купити таке чарівне стеганное напівшерстяне ковдру можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлено в упаковці від виробника. Послужить відмінним подарунком для різних урочистостей. Адже ковдру є практична річ, яким користуються в кожному будинку. Воно подарує своєму власникові тепло і затишок, обдарує своїми властивостями. Чи стане приємним подарунком для кожного.

Деталі товару
10652

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
полікотон
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Склад наповнювача
50% -шерсть; 50% -холофайбер
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
odeyalo-tivolyo-home-microplush
rating 0 відгуків
3 958,00 грн
З радістю пропонуємо Вам теплу ковдру TIVOLYO HOME Microplush зроблене з кращих матеріалів для Вашого максимального комфорту в холодну пору року. В якості наповнювача використовується нанофібра, екологічно чистий...
Love You одеяло  шелк
rating 0 відгуків
4 300,00 грн
Чудове ковдру на ліжко від турецького виробника подарує Вам тепло і комфортний сон в будь-який час року. Тканина високої щільності, натуральне бавовняне волокно і висока якість виконання зроблять таке ковдру відмінним...
Нещодавно переглянуто
Одеяло стеганое п/ш сумка Одеяло стеганое п/ш сумка
rating 0 відгуків
0,00 грн
Купити чудове напівшерстяне ковдру для себе і своєї сімї - подбати про тепло та затишок в холодні зимові ночі. Чудова якість матеріалів і наповнювача допоможе насолодитися повноцінним відпочинком і міцним сном. Також...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти