Артикул:
23316

Плед Vladi Капрі 140х200

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 34 бали. Ваш кошик буде загальним 34 бали який можна перетворити на ваучер на 34,00 грн.

689,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Людина при швидкому сучасному темпі життя відчуває постійний стрес. Дуже важливо розслаблятися і відновлювати свої сили. Будинки кожен з нас відчуває затишок і спокій. Загорнувшись у мякий і теплий плед від лідируючого українського виробника, кожен зможе насолодитися домашньою атмосферою і відчути комфорт.

Плед Vladi Капрі 140х200 виконаний в приємних натуральних відтінках. Для створення малюнка використовується пряжа коричневого, зеленого, чорного та інших кольорів. Краї обрамлені бахромою. Текстиль виглядає дуже красиво і стане прекрасним доповненням інтерєру в будь-якому стилі. Поставляється у фірмовій упаковці з логотипом.

З давніх часів людям відомо про цілющі якості натуральної вовни. Цей природний матеріал завжди використовували при догляді за новонародженими, літніми і хворими людьми. Натуральна вовна має антибактеріальну, болезаспокійливу і стимулюючим кровообіг дією. Легкий і дуже теплий плед підтримує оптимальний температурний режим. Волокна вовни вільно пропускають повітря, це виключає парниковий ефект. Волога поглинається в сім разів краще, ніж будь-яким іншим натуральним матеріалом, тому людині завжди буде сухо і комфортно.

Пропонований плед допоможе зняти напругу і мязові болі. Текстиль рекомендований при артритах, артрозах і інших захворюваннях рухового апарату. Натуральне виріб є профілактикою респіраторних захворювань і прискорює одужання.

Вироби з натуральної вовни мають властивість самоочищення. Для підтримки чистоти плед досить струснути і провітрити на свіжому повітрі. Якщо виникли серйозні забруднення плед можна випрати, температура води не повинна перевищувати 30 градусів. Слід вибрати дбайливий режим для пральної машини і використовувати спеціальні миючі засоби для вовни. Сушити виріб слід в горизонтальному вигляді, розклавши на рушник. Текстиль характеризується міцністю і довговічністю при правильному догляді плед на довгі роки збереже свою привабливість і корисні якості.

Високоякісний плед з натуральної овечої вовни можна купити в нашому інтернет магазині. Оптові та роздрібні ціни приємно порадують своєю демократичністю. Плед в нагоді в кожному будинку, це універсальний подарунок для родичів і друзів. Подарувати текстиль можна з будь-якого приводу і урочистої нагоди, будь то День народження, Новосілля або Новий рік.

Деталі товару
23316

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
вовна 100%
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед COTTON BOX DİGİTAL BATTANİYE 220*240 pera desen
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Порадуйте себе теплим акриловим пледом високої якості і мякості, від відомого турецького виробника. Гарний малюнок стане гідною прикрасою вашої ліжку, акрилова тканина подарує тепло і комфорт, і Ви завжди зможете...
497,00 грн
Купити чудовий плед від українського виробника Vladi - подарувати приємні емоції і тепло Вашим близьким. Цікава фактура, натуральні матеріали та високу якість виконання. Натуральна вовна новозеландських овець зігріє...
Плед Vladi комфорт 200х220
rating 0 відгуків
1 044,00 грн
Класичний картатий плед в приємних пастельних тонах ідеально впишеться в будь-який інтерєр. Український виробник Vladi подбав про те, щоб Ви і Ваші близькі були оточені теплом і турботою. Цей плед відмінно...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти