Артикул:
21350

Бавовняний плед Cotton Box 200 * 220

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Бавовняний плед Cotton Box 200 * 220 від лідируючого турецького виробника, який полюбився споживачами по всьому світу. Текстиль відповідає високим стандартам якості і має гарне дизайнерське оформлення. До складу виробу входить бавовна - 60%, акрил - 30% і 10% поліестер, щільність тканини становить 420 г / м2. Модель представлена широким асортиментом квітів і модних відтінків. Серед інших: сірий, рожевий, блакитний, зелений колір і багато інших. Виріб двостороннє з однотонною поверхнею. Дві сторони красиво поєднуються між собою і дають можливість змінювати атмосферу в кімнаті, просто перевернувши плед на іншу сторону. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Плед - це універсальний домашній текстиль, який знаходить широке застосування в побуті. Бавовняний текстиль володіє прекрасними експлуатаційними властивостями. Невелике додавання синтетики збільшує міцність і зносостійкість матеріалу, покращує зовнішні показники. Текстиль гіпоалергенний і безпечний для використання всіма членами сімї.

Плед володіє мякою і ніжною поверхнею, яка подарує тільки приємні тактильні відчуття. Поверхня прекрасно пропускає повітря і здатна вбирати вологу. Текстиль можна використовувати в якості річного покривала. Шкіра буде вільно дихати і насичуватися киснем, таким чином, виключається парниковий ефект і підтримується оптимальний тепловий баланс. Виріб не мнеться і красиво драпірується, відмінно підійде в якості декоративного покривала для ліжка або дивана.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, для прання в пральній машині рекомендована температура води в 30 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби. При природних умовах виріб швидко висихає і зберігає рівну поверхню. Плед характеризується міцністю і довговічністю, прослужить довгі роки активної експлуатації.

Пропонований високоякісний плед можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Доступні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Текстиль стане вигідним придбанням у власний будинок, зробивши побут комфортнішим. Виріб послужить прекрасним варіантом універсального подарунка. Презент можна піднести абсолютно всім, як друзям, так і близьким родичам. Текстиль в нагоді в кожному будинку і буде приносити радість при використанні. Це потрібний і затребуваний подарунок з будь-якого приводу, будь то Новий рік, День народження або будь-яке інше торжество.

Деталі товару
21350

Характеристики

категорія товару
пледи
Щільність
420 г / м2
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед  Mink
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Асортимент наших пледів поповнився новим надходженням яскравих акрилових пледів від турецької торгової марки Mink . Якщо Ви любите яскраві кольори в інтерєрі Вашого будинку, любите тепло і відчуття затишку, тоді...
Плед TAC акрил LESTER
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Тепле хутряне покривало буде відмінно служити в якості ковдри. Незвичайна забарвлення пледа додає обстановці яскравості, святковості. Завдяки безлічі тонів, використаних в забарвленні пледа, він підійде до будь-якого...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти