Артикул:
19971

Плед бавовняний Marie Claire 200 * 220

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед бавовняний Marie Claire 200 * 220 від знаменитої турецької торгової марки, яка характеризується неперевершеною якістю і цікавим оформленням своєї продукції. До складу виробу входить бавовна - 60%, акрил - 33% і поліестер - 7, щільність тканини становить 500г / м 2 . Текстиль виготовлений відповідно до високих європейських санітарними нормами. Комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника.

Колекція представлена найрізноманітнішими пледами на будь-який смак. В асортименті стримані пастельні і яскраві насичені кольори, з традиційними і модними принтами. Серед інших, вироби в сірих тонах з яскравими синьо-червоними смугами, поверхні з геометричним і абстрактним малюнком, класична клітка і ніжні квіткові мотиви. Текстиль прекрасно поєднує в собі естетичну красу і практичність. Різноманітність кольорів і оформлення, дозволять кожному підібрати аксесуар, який ідеально впишеться і доповнить інтерєр.

Плед незамінна і багатофункціональна річ, яка може зробити побут більш комфортним. Комбіноване виріб з переважанням бавовни увібрало в себе кращі характеристики натуральних і синтетичних тканин. Пропонований продукт має чудові споживчими характеристиками. Мяка і ніжна поверхня не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі.

Виріб не вимагає спеціального догляду і має властивість відштовхувати пил і забруднення. Плед можна прати в домашніх умовах, вибираючи щадний режим прання, при температурі води 30 градусів. Сушити текстиль слід в распрямлённом вигляді при природних умовах. Матеріал стійкий до впливу сонячного світла і характеризується високою зносостійкістю і міцністю.

Тканина володіє високими показниками гігроскопічності і повітропроникності. Виріб добре зігріває і утримує тепло, його буде приємно використовувати в якості ковдри. Текстиль не мнеться і відмінно тримає форму, чудово лягати на будь-яку поверхню і згладжує нерівності, тому чудово виглядає в якості декоративного покривала для ліжка або дивана.

Купити високоякісний плед можна як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Це потрібна річ, яка в нагоді в кожному будинку. Підбираючи виріб для себе, подумайте про близьких друзів і родичів, адже це чудовий варіант подарунка. Такий презент догодить кожному, плед - це завжди актуально і затребуване. Піднести подарунок можна з будь-якого приводу і торжества.

Деталі товару
19971

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
60% бавовна, 33% акрил, 7% поліестер
Щільність
500г / м2
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед  Vladi Неаполь (Dolce Vita) 140*200
rating 0 відгуків
689,00 грн
Купити вовняний плед української фабрики Vladi - чудове рішення для Вас і Вашого будинку. Теплий, мякий, зроблений з вовни мериноса 70%, поліестеру 30%, він стане для Вас найнеобхіднішим предметом в холодні зимові...
Плед Эльф 130х170
rating 0 відгуків
312,00 грн
Якісний вовняний плед від відомого українського виробника, подарує Вам і вашим рідним тепло, комфорт і відчуття затишку в холодну пору року. Мяка вовняна тканина зовсім не колеться, приємна на дотик і при належному...
Плед Шарм 140 х 200
rating 0 відгуків
554,00 грн
Купити теплий плед Vladi Шарм - подарувати комфортний відпочинок Вам і Вашим близьким. Виконаний з натуральної 100% овечої вовни, зберігає тепло, відмінно пропускає повітря, не електризується. Вовняний плед зігріє Вас...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти