Артикул:
19970

Плед бавовняний Marie Claire 150 * 220

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед бавовняний Marie Claire 150 * 220, від відомої турецької торгової марки, яка славиться бездоганною якістю і неабияким дизайнерським оформленням своєї продукції. До складу виробу входить бавовна - 60%, акрил - 33% і поліестер - 7%, щільність тканини становить 500 г / м 2 . В асортименті насичений синій плед в дрібний малюнок, у вигляді карткових мастей, також виріб з рослинним орнаментом, в рожевих відтінках на сірій поверхні. Текстиль стане гармонійним завершенням будь-якого інтерєру, буде виконувати не тільки своє пряме призначення, а також приносити естетичне задоволення. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

У складі вироби переважає натуральний екологічно чиста бавовна, це наділяє плед чудовими якостями і властивостями. Додавання акрилу робить текстиль більш теплим, а поліестер продовжує термін експлуатації і збільшує міцність матеріалу. Комбіновані пледи користуються великим попитом у покупців за свої хороші споживчі якості. Продукція відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Поверхня не викликає подразнень на шкірі і алергію.

На дотик текстиль дуже мякий і пухнастий, так і хочеться зануритися в його теплоту і ніжність. Плед можна використовувати як ковдру або зовнішнє покривало на диван, або ліжко, що дуже зручно і практично. Текстиль добре лягати на будь-яку поверхню, згладжуючи нерівності і надаючи акуратний естетичний вигляд. Матеріал відрізняється високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Зайва волога швидко вбирається і виводитися назовні. Тіло безперешкодно дихає, це виключає появу парникового ефекту.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і стійкий до забруднень. Плед можна випрати в домашніх умовах, при температурі води 30 градусів, вибравши дбайливий режим. Сушити виріб краще в природних умовах в распрямления вигляді. Матеріал стійкий до деформації і сонячного світла. Прослужить довгі роки, зберігши свої властивості і привабливий зовнішній вигляд.

Такий чудовий плед можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це виріб стати в нагоді в кожному будинку і щільно увійде в побут сімї. Слід сказати, що це чудовий варіант подарунка, який відрізняється своєю універсальністю та актуальністю. Якісний текстиль ніколи не вийде з моди, його можна піднести за будь-що і торжества.

Деталі товару
19970

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
60% бавовна, 33% акрил, 7% поліестер
Щільність
500г / м2
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти