Артикул:
19655

Плед дитячий бавовняний Marie Claire 100 * 120

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед дитячий бавовняний Marie Claire 100 * 120 від провідного турецького виробника домашнього текстилю. Продукція виготовлена відповідно до високих європейських стандартів якості та безпеки. До складу виробу входить натуральна бавовна - 60%, акрил - 33% і поліестер - 7%. Щільність тканини становить 500 гм 2 . Комплектується в красиву фірмову упаковку. Колекція представлена яскравими виробами, які підійдуть як для хлопчиків, так і для дівчаток. В асортименті яскравий синій плед в зірочку, пастельні поверхні з написами і плед в яскравий горошок. Кожен зможе підібрати виріб за смаком, яке прекрасно впишеться в інтерєр і буде радувати малюка.

Плед - це багатофункціональна річ, яка допоможе зробити побут дитини більш комфортним і зручним. Чудовий виріб стане в нагоді вже при виписці малюка з пологового будинку, його можна використовувати в якості конверта. Будинки плед послужить ковдрою і килимком для перших ігор. Чи не замінимо плед і на прогулянці, він зігріє і захистить від вітру і негоди.

Склад вироби увібрав в себе всі найкращі якості натуральних і синтетичних волокон. Завдяки цьому, виріб придбало ряд корисних і чудових властивостей і якостей. Поверхня є екологічно чистою і не викликає алергії і подразнень на шкірі. На дотик тканина дуже приємна і мяка, зберігає рівну поверхню навіть після прання.

Переважання бавовни в складі забезпечує хорошу гігроскопічність і повітропроникність. Зайва волога швидко вбирається і виводиться назовні. Гарна циркуляція повітря виключає запарювання і поява парникового ефекту, це дуже важливо, адже у малюків ще погано розвинена терморегуляція. Акрил робить плед дуже теплим, незважаючи на його легкість і компактність. Поліестер додає міцності та стійкості до механічної дії.

Текстиль простий у використанні і в побуті, відмінно переносить часті машинні прання, зберігаючи при цьому свій привабливий зовнішній вигляд і корисні властивості. Виріб швидко сохне в природних умовах і не боїться сонячних променів. Тканина відрізняється своєю міцністю і зносостійкість. Плед прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це чудове придбання, яке порадує малюка. Плед послужить універсальним подарунком в честь народження, виписки з пологового будинку і з будь-якого іншого приводу. Високоякісний виріб подарує ніжність і мякість, забезпечить комфорт і затишок малюкові, не залежно від часу і місця.

Деталі товару
19655

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
бавовна - 60%, акрил - 33%, поліестер - 7%
Щільність
500гм2
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
 ПЛЕД  ДОРМІНА  ЛЕОН
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити плед з незвичайним дизайном? Тоді зверніть свою увагу на акриловий плед Дорміна Леон. Виготовлений турецьким виробником текстильної промисловості з акрилової тканини. Він виділяється неймовірно мяким і...
Плед Elwey выдавленный однотонный 200х220
rating 0 відгуків
1 695,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий акриловий плед від відомого турецького виробника, в широкому асортименті кольорів і з красивим тисненим малюнком. Мяка акрилова тканина подарує вам і вашим рідним тепло і комфорт, а також...
Плед TAC акрил LESTER
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Тепле хутряне покривало буде відмінно служити в якості ковдри. Незвичайна забарвлення пледа додає обстановці яскравості, святковості. Завдяки безлічі тонів, використаних в забарвленні пледа, він підійде до будь-якого...
Gelin Home плед вязаный Erguvan
rating 0 відгуків
3 319,00 грн
Купити мякий вязаний плед Gelin Home Erguvan від турецького виробника - створити затишок і доповнити інтерєр Вашої спальні. Виконаний з якісного, екологічно чистого матеріалу, міцного, мякого гіпоалергенного. Такий...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти