Артикул:
19613

Плед вязаний Tivolyo Home POURTOL

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Здоровий і міцний сон, надає нам сил кожен день, тому так важливо приділяти увагу вибору постільної білизни і його якості. І ми раді запропонувати для ваших дітей мякий плед Tivolyo Home POURTOL з 100% бавовни, від відомого турецького виробника. Цей красивий плед стане відмінним вибором для батьків, які хочуть порадувати свою дитину комфортом і затишком, за допомогою оригінального і якісного виробу.

Турецька фабрика Tivolyo Home відома найкращим домашнім текстилем, пледами, подушками, ковдрами і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються натуральні і нешкідливі синтетичні матеріали, а також просунуті технології. Модельний ряд дитячих пледів виділяється серед інших, перш за все дизайном і забарвленням. Тому будь-який плед з цієї колекції, притягує до себе увагу. На дотик тканина дуже мяка, гладка з приємною текстурою, що неможливо зрадити на фото.

Також варто відзначити, що плед виглядає цікаво, завдяки своєму забарвленню, оригінальній текстурі тканини і вишивки. Вам ніколи не буде соромно перед близькими і рідними за його якість, адже зроблений він відомої турецької фабрикою.

Купити дитячий плед Tivolyo Home POURTOL 85 х 90 з бавовняної тканини Ви можете за доступною ціною в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Для вас завжди широкий асортимент, ввічливі менеджери і кращий вибір текстилю за найкращою ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми також пропонуємо ознайомитися з новинками текстилю для будинку зі свіжих каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини.

Також уточнюємо, що дана модель пледа представлена в нашому каталозі в одному розмірі 85 х 90 см , і упакований він в поліетиленову упаковку від виробника.

Доглядати за бавовняними пледами дуже легко і просто, так як такі вироби не вибагливі у догляді. Ось основні рекомендації від виробника:

  • Прати пледи з бавовни, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини, а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і подібної хімії.
  • Прати виріб бажано в режимі делікатного прання, з віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити бавовняні пледи бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить плед краще не сильно гарячою праскою через вологу марлеву підкладку.

Купити дитячий плед Tivolyo Home POURTOL 85 х 90 з бавовняної тканини від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в інтернет-магазині Sweet Home, по всій Україні.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує кращі вироби з натуральних і синтетичних тканин від перевірених постачальників і відомих турецьких виробників. Наш асортимент постійно зростає і оновлюється. У нас завжди є в наявності постільна білизна, ковдри, подушки простирадла і наволочки, набори для сауни та лазні, рушники і халати, а також покривала на ліжко і чохли на дивани.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто і населений пункт, будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
19613

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Оздоблення
аплікація
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед стрижка 200*240
rating 0 відгуків
1 243,00 грн
Чудовий стрижений плед з коротким і мяким ворсом, від відомого виробника домашнього текстилю. Плед зроблений з якісних матеріалів, мякої акрилової тканини, прикрашений гарними малюнками і тисненням, що дозволить Вам...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти