Артикул:
23188

Труси чоловічі боксери NAMALDE 146

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Чоловіче білизна є важливою і невідємною частиною будь-якого образу, не залежно від моди і стилю одягу. Слід з особливою увагою поставитися до вибору трусів, адже це не тільки естетика. Від комфорту і зручності білизни залежить здоровя чоловіка. Текстиль від провідного турецького виробника відповідає високим критеріям європейської якості і користується великим попитом серед покупців. Пропонована модель допоможе відчувати себе краще протягом усього дня і забезпечить гарну посадку будь-яких штанів.

Труси чоловічі боксери NAMALDE 146 виконані в класичному білому, сірому і чорному кольорі. До складу виробу входить натуральне бавовняне волокно 90% і еластан 10%. Широка резинка забезпечує мяку і надійну посадку вироби. Боксери є однією з варіацій сімейних трусів, вони не сковують рухів і забезпечують вільну циркуляцію повітря. Для боксерів характерним є більш вузький крій, труси щільно прилягають до стегон. Таким чином, виріб можна носити під ділові брюки і вузькі джинси, білизна не буде виділятися. Поставляється текстиль у фірмовій упаковці.

Бавовна володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і якостями. Білизна надійно захистить ніжну шкіру від натирання верхнім одягом, а в зимовий час допоможе утримати тепло. Тканина володіє високою гігроскопічністю, білизна здатна швидко вбирати і виводити вологу, зберігається відчуття сухості і комфорту. Пориста структура бавовни вільно пропускає повітря, це виключає виникнення парникового ефекту, підтримується оптимальний тепловий баланс. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень.

Текстиль характеризується міцністю і довговічністю. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати нейтральні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити білизну слід в распрямления вигляді при природних умовах. Виріб не боїться впливу ультрафіолетових променів і навіть після багаторазового прання зберігає свою форму і колір.

Купити високоякісне чоловіче білизну можна в нашому інтернет магазині, як оптом і в роздріб. Робити покупки онлайн вигідно і зручно, адже замовлення можна оформити в будь-який час, не виходячи з дому. Кожен чоловік буде радий такому презенту з будь-якого приводу і нагоди, адже турбота це найдорожче, що можна подарувати.

Деталі товару
23188

Характеристики

склад тканини
90% бавовна, 10% елюстан
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти