Артикул:
23205

Трусики для вагітних NAMALDE 249

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Багато жінок під час свого прекрасного положення думають над тим, як поєднати бажання виглядати привабливо в нижній білизні і при цьому забезпечити комфорт собі і малюкові. Лідируючий турецька виробник представляє чудову модель трусиків для вагітних, які порадують своєю зручністю і симпатичним виглядом. Текстиль відповідає високим європейським критеріям якості та безпеки.

Трусики для вагітних NAMALDE 249 поставляються в білому і чорному кольорі. Модель з високою посадкою ніжно підтримує животик, майбутня мама буде почувати себе максимально комфортно. Виріб прикрашено красивою еластичною гумкою, яка має гарну еластичність. Текстиль НЕ буде передавлює животик, і упиватися в тіло, всі шви мякі і акуратні. Поставляється в упаковці від виробника.

До складу виробу входить натуральна бавовна - 90% і еластан -10%. Тканина мяка і ніжна на дотик, не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Еластан забезпечує хорошу еластичність і приємний зовнішній вигляд виробу. Висока посадка забезпечує легку підтримку животику, що знімає напругу зі спини і покращує самопочуття вагітної.

Натуральна тканина володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться, що запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів. Вільна вентиляція повітря виключає появу парникового ефекту і повязаного з цим дискомфорту. Виріб буде особливо актуально в холодну пору року, трусики повністю закривають животик і допоможуть утримати тепло.

Текстиль добре переносить часті прання, це дуже важливо адже білизна слід міняти щодня. Для підтримки чистоти підійде машинне або ручне прання при температурі води 30-40 градусів. Бажано використовувати нейтральні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах. Навіть після багаторазового прання виріб збереже свою первісну форму і колір.

Купити пропоновану модель трусиків для вагітних можна в нашому інтернет магазині. Оптові та роздрібні ціни приємно здивують своєю демократичністю. Робити покупки у нас, зручно і вигідно, оформити замовлення можна в будь-який зручний час, не виходячи з дому. Слід зазначити, що білизна послужить прекрасним подарунком для майбутніх мам.

Деталі товару
23205

Характеристики

склад тканини
90% бавовна, 10% елюстан
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти