Артикул:
23193

Майка чоловіча NAMALDE 133

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Спочатку майка була придумана для того, щоб носити її виключно під сорочку, приховуючи волосся на грудях. Поступово її початкова функція забулася, і майка стала предметом одягу, без якого важко уявити чоловічий гардероб. На перший план виходить функціональність виробу. Майка захищає від поту, забезпечує природну вентиляцію тіла. З новою майкою від провідного турецького виробника кожен чоловік відчує комфорт і максимальну зручність.

Майка чоловіча NAMALDE 133 на бретелях ідеально підійде під сорочку і джемпер. Модель представлена в білому, сірому і чорному кольорі. Натільна білизна забезпечить гігієнічність і гарний естетичний вигляд. Текстиль так само може бути використаний як частина спортивного костюма. Поставляється в поліетиленовій упаковці від виробника.

До складу пропонованої продукції входить 100% бавовна Егейського походження. Це означає що білизна повністю гіпоалергенний і не викликає подразнень навіть на самій чутливій шкірі. Майка мяка і ніжна на дотик, тканина добре тягнеться. Текстиль вигідно підкреслить чоловічу фігуру. Бавовняна тканина має високу гігроскопічність, виріб миттєво абсорбує вологу, при цьому зберігається відчуття сухості і тепла. Текстиль вільно пропускає повітря, що дозволяє тілу в повній мірі насичуватися киснем. Виключається поява парникового ефекту і запарювання. Виріб підтримує оптимальний температурний баланс. Майка з бавовни ідеально підійде, як для спекотного літа, так і для холодної зими.

Виріб з бавовни добре переносить часті машинні прання і не вимагає спеціального догляду. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювачів і барвників. Сушити білизну слід при природних умовах в распрямления вигляді. Текстиль стійкий до впливу ультрафіолетових променів прекрасно зберігає свою форму і колір навіть після багаторазового використання.

Запропоновану модель чоловічої майки можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Робити покупки онлайн зручно і вигідно. Оформити замовлення можна будь-яким зручним способом, а чуйні консультанти завжди допоможуть зробити правильний вибір. Текстиль буде відмінним вибором для власного користування і послужить чудовим подарунком для коханих чоловіків.

Деталі товару
23193

Характеристики

склад тканини
бавовна - 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти