Артикул:
23192

Майка чоловіча NAMALDE 101

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зі шкільних років батьки привчають хлопчиків до того, що під сорочку і светр потрібно надягати майку. Така звичка часто зберігається на все життя. Незважаючи на модні тенденції і переваги майка повинна обовязково бути присутнім в чоловічому гардеробі. Наявність нижньої білизни під костюм і сорочки є обовязковим атрибутом ділового стилю. Текстиль від провідного турецького виробника подарує максимальний комфорт і затишок, а це головне для впевненості в собі і гарного настрою.

Майка чоловіча NAMALDE 101 має класичний крій на бретелях. Така модель без рукавів є найбільш доступним і поширеним варіантом. Виріб виконано в кристально білому кольорі. Майку можна носити під одяг або в якості окремого елемента, наприклад для спортивного костюма, або як варіант домашнього одягу. Шви акуратні і мякі, вони не буде виділятися з-під одягу. Поставляється у фірмовій упаковці.

До складу пропонованої продукції входить 100% бавовна Егейського походження. Текстиль володіє масою корисних властивостей і якостей. Дуже важливим є той факт, що бавовна гіпоалергенний матеріал і не викликає подразнень навіть на самій чутливій шкірі. Це дуже важливо адже білизна безпосередньо стикається з тілом.

Бавовняна тканина приємна до тіла і допомагає підтримувати оптимальний тепловий баланс. У холодну пору року майка допоможе утримати тепло, а спекотним літом подарує відчуття сухості і комфорту. Текстиль володіє високою гігроскопічністю, швидко вбирає піт і виводить його назовні. Тканина вільно пропускає повітря, шкіра в повній мірі насичується киснем. Білизна допоможе продовжити термін експлуатації сорочок, значно скоротивши кількість прань.

Виріб характеризується міцністю і довговічністю. Бавовняна білизна легко піддається пранню при температурі води 40 градусів. Для підтримки чистоти і гігієнічності бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді. Виріб стійкий до сонячного світла і зберігає свою первісну форму. У разі необхідності майку можна пропрасувати праскою.

Класичну майку високої якості можна окупити в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором для власного користування. Майка підійде для чоловіків всіх вікових груп і стане приємним подарунком з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
23192

Характеристики

склад тканини
бавовна - 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти