Артикул:
23186

Труси чоловічі боксери NAMALDE 126

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Нижня білизна є обовязковим атрибутом будь-якого костюма. Найчастіше вибором текстилю для чоловіка займається жінка. Вибираючи труси для коханого чоловіка, слід враховувати не тільки зовнішній вигляд, але і якість виробу. Пропоновані труси від провідного турецького виробника відповідають високим стандартам якості і відповідають встановленим санітарним нормам.

Труси чоловічі боксери NAMALDE 126 представлені широким асортиментом кольорів і малюнків. Модель поєднує в собі елегантність і якусь забавність, яка зможе підкреслити індивідуальність свого власника. Серед інших труси бордового, сірого, синього кольору. Поставляється текстиль в поліетиленовій упаковці від виробника.

Труси боксери, є найбільш поширеною моделлю чоловічої білизни. За своїм типом вони нагадують сімейні труси, головною відмінністю є те, що боксери обтягують ноги. Така білизна не обмежує рухів і не виділяється крізь штани або вузькі джинси.

Пропонована модель виготовлена з 100% натурального екологічно чистої бавовни. Білизна не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль мякий і ніжний, подарує приємні відчуття від контакту зі шкірою. Бавовна володіє такими важливими для білизни властивостями як гігроскопічність і повітропроникність. Виріб швидко абсорбує і відводить вологу, що дозволяє відчувати максимальний комфорт в будь-яку погоду. Білизна вільно пропускає повітря, це виключає виникнення парникового ефекту, шкіра в повній мірі насичується киснем. Така білизна надзвичайно зручне і естетично красиве.

Текстиль характеризується своєю міцністю і стійкістю до частих прання. Навіть після багаторазового прання текстиль збереже свою еластичність і форму. Рекомендована температура води для прання становить 30-40 градусів. Використання нейтральних миючих засобів, без вмісту відбілювачів і барвників дозволить продовжити термін експлуатації білизни. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді.

Купити високоякісні труси можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Прекрасний текстиль стане чудовим вибором для власного користування. Слід так само відзначити, що кожен чоловік буде радий отримати такий презент з будь-якого приводу і нагоди. Виявлена турбота і увага будуть високо оцінені і винагороджені.

Деталі товару
23186

Характеристики

склад тканини
бавовна - 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти