Артикул:
23185

Труси чоловічі боксери NAMALDE 125

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Чоловічі труси є обовязковою і невідємною частиною гардеробу сучасних чоловіків. Від вибору простих трусів залежить комфорт чоловіки і його здоровя. Тому слід з особливою увагою поставитися до вибору білизни. Неякісний текстиль може негативно відібється на репродуктивній системі сильної половини людства. Пропонована модель від провідного турецького виробника відповідає високим критеріям європейської якості і відповідає встановленим санітарним нормам.

Труси чоловічі боксери NAMALDE 125 представляють собою шорти з мякої тканини з еластичною гумкою. Свою назву вони отримали завдяки тому, що були створені для спортсменів - боксерів і потім стали популярними не тільки в спортивному середовищі. Пропонована модель представлена трусами чорного і сірого та синього кольору. Поставляється текстиль в упаковці від виробника.

До складу пропонованої продукції входить 100% бавовна Егейського походження. Текстиль відповідає високим критеріям європейської якості і встановленим санітарним нормам. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень навіть на самій чутливій шкірі. На дотик білизна мяке і ніжне подарує масу приємних тактильних відчуттів і емоцій від експлуатації.

Бавовняна волокно володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і якостями. Натуральний текстиль користується великою популярністю і не поступається своє лідерство на ринку, незважаючи на появу нових матеріалів. Труси з бавовни ніжно прилягають до шкіри, шви мякі і не доставляють дискомфорту. Виріб вільно пропускає повітря, шкіра вільно дихає. Таким чином, виключається виникнення парникового ефекту, підтримується висока гігієнічність. Зайва волога швидко вбирається і виводитися, зберігається відчуття сухості, що запобігає натирання.

Текстиль простий в побуті і не завдасть додаткових клопотів у догляді. Білизна слід прати на 600-700 оборотах, оптимальний температурний режим складає 40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби, без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді. Білизна стійке до дії сонячного світла і зберігає свою форму і зовнішній вигляд після численних прань.

Зручні і стильні чоловічі труси можна придбати за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прекрасним подарунком для чоловіків, кожен високо оцінить проявлену турботу і хороший смак дарувальника.

Деталі товару
23185

Характеристики

склад тканини
бавовна - 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти