Артикул:
22159

Набір нареченої Gelin Damat Sik

В набір входить: Халат, комбінація, нижню білизну, тапочки, туалетна вода, помада

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 141 бали. Ваш кошик буде загальним 141 бали який можна перетворити на ваучер на 141,00 грн.

2 820,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Одним з найважливіших і хвилюючих подій в житті кожної дівчини є її весілля. У багатьох в цей день здійснюється мрія, тому все повинно пройти ідеально. Але це стосується не тільки урочистої частини, а й завершення вечора, адже весільна ніч особлива. В такий момент знадобиться чудовий набір нареченої Gelin Damat Sik, в якому передбачено все найнеобхідніше для романтичного вечора. Він складається з: халата, комбінації, нижньої білизни, капців, туалетної води, дезодоранту, пудри і помади. Повернувшись додому, буде так приємно переодягнутися в зручну пікантну одяг, взути легкі тапочки, які зроблять ніжки ще більш спокусливими.

Натуральна одяг дуже приємна до тіла, відчуття мякості і ніжності полотна розслабляє, дарує комфорт. Легкість і легкість білизни створює ніжний зворушливий вигляд, в той же час мереживні і прозорі вставки вносять ноту сексуальності. Білосніжність тканини продовжує відчуття празднічества, зберігає образ нареченої.

Складові набору знадобляться і в подальшому сімейному житті. Так, виходячи з душу, буде приємно зануритися в оксамитовий халат і спогади про недавнє торжестві. А нижню білизну можна використовувати як і під повсякденний наряд, так і під вечірній образ. Косметика, що також входить в набір, її ні коли багато не буває, вона за формою дуже компактна, що дозволяє брати її з собою, універсальна за колірною гамою, підійде для будь-якого типажу. А аромат туалетної води, несе собою шлейф квіткового пахощів, що обовязково приверне увагу оточуючих.

У нашому інтернет-магазині набір представлений в декількох розмірних варіаціях:

- халат і комбінація- білого кольору, декольте і рукава на халаті прикрашено делікатним мереживом, комбінація на бретелях, розміри - M , L;

- нижню білизну в мереживній виконанні, або з елементами сіточки, бюстгальтер - 75,85, трусики - M , L;

- тапочки білі з перламутровим відливом, на каблучку, прикрашені намистинами і пушком - розміри 38,40.;

- Косметика: пудра тілесного кольору, помада лососевого відтінку.

Купити такий неперевершений набір Gelin Damat Sik можна як оптом, так і в роздріб. Ціни порадують, зроблять покупку ще більш приємною. Презентується в подарунковій упаковці від турецького виробника. Послужить прекрасним придбанням як на власне торжество, або стане чудовим подарунком на дівич-вечір, майбутня наречена точно буде здивована.

Деталі товару
22159

Характеристики

категорія товару
Халати
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

2 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти