Артикул:
9337

Ковдра TAC LIGHT

Відомий турецький виробник ТМ ТАС представляє Вам нову лінію легких ковдр з бавовняним наповнювачем. Чохол із щільної тканини, приємні кольори і високу якість, визнане в усьому світі, роблять таке ковдру кращим серед аналогів. Якщо Ви збираєтеся купити легке, теплу ковдру за доступною ціною, зверніть Вашу увагу на дану позицію.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 46 бали. Ваш кошик буде загальним 46 бали який можна перетворити на ваучер на 46,00 грн.

932,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Чохол ковдри - трикотаж

Наповнювач - силіконізоване волокно

Ковдра TAC LIGHT від турецького виробника з світовим імям. Текстиль славиться своєю високою якістю і відповідає встановленим міжнародним санітарним нормам і стандартам. Чохол виготовлений з 100% бавовни, модель представлена в декількох колірних варіаціях. Серед яких ковдру білого, рожевого, блакитного, бежевого кольорів. Текстиль простеган по всій поверхні. В якості наповнювача використовується airpolyester 300 г / м 2 . Комплектується в тубу з ПВХ матеріалу, яка зручна для транспортування і зберігання.

Легке і ніжне ковдру накриє сплячого ніжним хмарою турботи і тепла. Текстиль володіє чудовими експлуатаційними властивостями і здатний задовольнити найвимогливіших споживачів. Комфорт і зручність під час сну дуже важливо, адже його якість безпосередньо впливає на здоровя і активність людини.

Наповнювач airpolyester представлений поліестером у вигляді спіралей з найтонших волокон, це більш легкий і повітряний продукт. За своїми властивостями такий матеріал дуже схожий з натуральною вовною, проте має низку переваг. Такі вироби більш доступні і довговічні. Важливим є те, що склад не викликає алергії і подразнень, не впливає на органи подихами. Текстиль рекомендований для використання дітьми та людям страждаючим на алергію і захворювання органів дихання.

Ковдра прекрасно зігріває і утримує тепло, при цьому наповнювач пропускає повітря і прекрасно відводить зайву вологу. Таким чином, підтримується оптимальний клімат контроль, виключається перегрів і виникнення парникового ефекту.

Ковдра можна прати в домашніх умовах, за допомогою машинного чи ручного прання. Температура води не повинна перевищувати 30 градусів, рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби або мильний розчин. Сушити дуже гарне в ретельно распрямления вигляді при природних умовах в добре провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Для додання ковдрі початкової пухнастою форми, після висихання, його потрібно гарненько збити. Текстиль характеризується високою зносостійкістю і довговічністю, навіть після кількох років активної експлуатації виріб збереже свої властивості і якості.

Купити прекрасне ковдру можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині, за приємною ціною . Легка і тепла модель стане вигідним придбанням для власного користування і послужить чудовим варіантом подарунка. Текстиль відрізняється своєю універсальністю, він не має термінів придатності і стане в нагоді в кожному будинку. Виріб можна подарувати абсолютно всім з будь-якого приводу і нагоди. Друзі та родичі високо оцінять виявлену турботу і чудовий смак дарувальника.

Деталі товару
9337

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
трикотаж
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Склад наповнювача
Аерополіестер
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Ковдра Arya Микро Подвійне
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подвійне покривало ARYA Микрофибра зроблено для Вашого комфортного сну і відпочинку. Мяка мікрофібра зігріє Вас в будь-яку погоду і будь-який час року. Мяка поверхня покривала легко переносить часту прання у пральній...
Ковдра Vladi жаккардовое Люкс 100 х 140
rating 0 відгуків
504,00 грн
Відмінне теплу ковдру з овечої вовни пропонує Вашій увазі український виробник ТМ Vladi . Натуральна овеча шерсть зігріє Вас набагато швидше, ніж аналогічні синтетичні наповнювачі та матеріали. Виробник подбав також...
Дитяче ковдру ARYA Walking Girl
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяче пледи з наповнювачем з натурального бамбукового волокна середньої щільності. Покриття з тика високої щільності. Прикрашено набивним малюнком. Ковдра не дуже обємне, мяке і легке. Бамбукове волокно сприятливо...
odeyalo-tivolyo-home-climabalance
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісне ковдру TIVOLYO HOME Climabalance турецького виробництва. Чохол ковдри зроблений з мякої мікрофібри і має спеціальні вставки дозволяють ковдрі пропускати повітря. Наповнювач гіпоалергенний...
Нещодавно переглянуто
Ковдра TAC LIGHT Ковдра TAC LIGHT
rating 0 відгуків
932,00 грн
Відомий турецький виробник ТМ ТАС представляє Вам нову лінію легких ковдр з бавовняним наповнювачем. Чохол із щільної тканини, приємні кольори і високу якість, визнане в усьому світі, роблять таке ковдру кращим серед...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти