Артикул:
23363

Ковдра Vladi жаккардовое Смуга 170 * 210

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 61 бали. Ваш кошик буде загальним 61 бали який можна перетворити на ваучер на 61,00 грн.

1 221,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Одеяло Vladi Тетрис Одеяло Vladi Тетрис
rating 0 відгуків
1 221,00 грн
Класичне теплу ковдру від українського виробника TM Vladi зігріє Вас в холодними зимовими ночами. Ковдра зроблено з натуральної овечої вовни, що допоможе Вам швидше зігрітися, а також овеча шерсть сприятливо впливає...
Опис

Ковдра проводитися в трьох розмірах 140-205; 170-210;

Фабрика "VLADI"

Від теплоти і надійності ковдри багато в чому залежить якість сну, а значить і здоровя людини. Натуральне ковдру з овечої вовни від провідного українського виробника стане справжньою знахідкою. Текстиль характеризується своєю практичністю і дивовижними природними якостями, які благотворно впливають на організм людини.

Ковдра Vladi жаккардовое Смуга 170 * 210 виконано в натуральних відтінках бежевого, оранжевого та жовтого кольору. Поверхня має малюнок у вигляді горизонтальних смуг. Краї ковдри акуратно обрамлені бавовняної тасьмою. Виріб допоможе створити теплу домашню атмосферу і гармонійно впишеться в будь-який інтерєр. Поставляється у фірмовій сумці з поліпропілену на блискавки. Упаковка зручна для транспортування і зберігання текстилю.

Завдяки унікальній будові вовняних волокон створюється повітряний прошарок, завдяки чому підтримується оптимальна температура. Вовняну ковдру можна використовувати, як влітку, так і взимку. Висока гігроскопічність матеріалу, гарантує сухість і комфорт. Текстиль не накопичує статичну електрику. Ланолін, який міститься в шерсті, є природним антисептиком. Таке ковдру можна використовувати для профілактики багатьох захворювань, воно сприятиме швидкому одужанню при ОРВ і ОРЗ. Шерсть допомагає зменшити ревматичні болі і зняти напругу в мязах.

Правильний догляд за текстилем дозволить на довгі роки зберегти привабливий зовнішній вигляд і корисні властивості. Шерсть має дивовижну властивість відштовхувати бруд, тому виріб здатний довгий час зберігати свіжість і чистоту. Для підтримки гігієнічності ковдру досить провітрювати на свіжому повітрі. Від багатьох видів плям можна позбутися за допомогою сухого чищення. Якщо все ж виникне необхідність в пранні, слід використовувати дбайливий режим і спеціальні миючі засоби. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді, розклавши ковдру на махровий рушник або іншу тканину, яка добре поглинає вологу.

Чудове вовняну ковдру можна купити за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом , так і в роздріб. Практичний текстиль ідеально підійде для дому та дачі. Ковдра подарує масу приємних тактильних відчуттів і стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Слід зазначити, що високоякісний текстиль послужить чудовим варіантом подарунка для родичів і друзів. Кожен по достоїнству оцінить проявлену турботу і хороший смак. Ковдра точно стане в нагоді, і буде використовуватися, це потрібний і актуальний подарунок.

Деталі товару
23363

Характеристики

категорія товару
ковдри
склад тканини
вовна-88%, бавовна-12%
Упаковка
від виробника: сумка поліпропіленова на блискавки
Оздоблення
бавовняна тасьма
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Дитяче ковдру My Baby
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяче пледи з наповнювачем високої якості з волокон бамбука середньої щільності. Покриття з тика високої щільності. Прикрашено набивним малюнком. Ковдра мяке і легке, знищує бактерії, надає благотворний вплив на...
Ковдра Arya Микро Подвійне
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подвійне покривало ARYA Микрофибра зроблено для Вашого комфортного сну і відпочинку. Мяка мікрофібра зігріє Вас в будь-яку погоду і будь-який час року. Мяка поверхня покривала легко переносить часту прання у пральній...
Дитяче ковдру ARYA Partrol
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяче пледи від турецької торгової марки ARYA з наповнювачем з натурального бамбукового волокна середньої щільності подарує приємний здоровий сон. Покриття з тика високої щільності. Прикрашено набивним малюнком....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти