Артикул:
23014

Ковдра TAC Royal

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 353 бали. Ваш кошик буде загальним 353 бали який можна перетворити на ваучер на 353,00 грн.

7 079,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вашій увазі красиві ковдри TAC Royal 195 х 215 см від відомого турецького виробника. Перше що кидається в очі, це висока якість виробу. Чохол виконаний з міцної тканини сатин на основі стовідсоткового бавовни. Під таким ковдрою вам завжди буде тепло і комфортно в будь-яку погоду. Тканина сатин має високу щільність, завдяки чому вироби з цієї тканини виходять досить міцними і довговічними.

Якісна прострочки чохла, надійно утримує наповнювач на місці, і запобігає його збивання і розповзання.

Наповнювач стовідсоткова бавовна, який добре проводить тепло, пропускає повітря, швидко вбирає вологу і дозволяє з комфортом насолоджуватися сном і відпочинком в будь-який час року. Ковдра з наповнювачем з бавовни, відмінний варіант і вибір, якщо ви шукайте тепле і легке ковдру на всі сезони.

Турецький виробник TAC завжди використовує найкращі технології та матеріали, щоб його продукція відповідала всім стандартам якості і вимогам. Домашній текстиль фірми TAC завжди затребуваний і дозволяє легко створити атмосферу затишку і комфорту. Дана марка давно стала синонімом якості та еталона.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди може запропонувати кращий турецький текстиль для дому за найдоступнішою ціною. У Вас є чудова можливість купити ковдру TAC Royal 195 х 215 за найкращою ціною, при цьому ви економите час і значні суми грошей. Доставка здійснюється протягом двох-трьох днів з моменту оплати.

В нашому онлайн-каталозі, це ковдру представлено в розмірі євро:

  • Розмір Євро - 195 х 215 см.

Вимоги по догляду за ковдрою з бавовни. Доглядати за ковдрою з бавовни легко і зручно.

  • Його можна прати в домашніх умовах якщо у вашій пральній машинці передбачений режим прання ковдр і подушок.
  • Прати ковдру з бавовни можна при низькій температурі в 30 градусів, при цьому використовуйте перевірені якісні порошки.
  • Сушити ковдру слід в розгорнутому вигляді на зручній сушінні, перед цим звичайно ж, його треба збити, щоб внутрішній наповнювач не збився в грудки.
  • Зберігати ковдри слід в чохлі від виробника або ж купити додатковий чохол.

Ковдра TAC Royal 195 х 215 стане чудово покупкою для вашої родини, друзів і близьких. Висока якість, відомий турецький виробник і доступна ціна кращі характеристики для даної моделі.

Ми займаємося продажем текстилю більше 10 років, працюємо на пряму з турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти завжди могли купити якісний текстиль для комфортного життя і затишку в домі. За цей час наші клієнти та партнери оцінили високу якість виробів з нашого асортименту. Ми співпрацюємо з перевіреними турецькими виробниками і фабриками, які відомі далеко за межами своєї країни.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші . А жителі Харкова можуть скористатися послугою курєра, якщо замовлення невеликого габариту. Умови оплати та доставки можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
23014

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
сатин
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Мікрогель 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Ковдра Teom Bebek + подушка
rating 0 відгуків
1 675,00 грн
Ковдра і подушку краще відразу покапать в комплекті, щоб повністю оновити свій домашній текстиль. Комплект від відомого турецького виробника текстильної промисловості стане ідеальним придбанням, яке подарує Вам тепло...
0,00 грн
Якісне жаккардовое ковдру від українського виробника ТМ Vladi забезпечить Ваш комфорт і тепло в будь-який холодний день року. У складі вироби висококласна шерсть і бавовна, воно тепле і легке, завдяки якостям...
TAC одеяло Clima  Warm
rating 0 відгуків
2 796,00 грн
Купити ковдру TAC Clima Warm від турецького виробника з мікрогелевим волокном - відчути себе на легкому і повітряному хмарі. Легко стирається, гіпоалергенний, вологостійке, не накопичує сторонні запахи і зберігає...
Одеяло солдатское 140х205 Пакет п/э В 45 БЕ
rating 0 відгуків
0,00 грн
Користь солдатського ковдри оцінять всі чоловіки без винятку. Це виріб купують не тільки для того, щоб забезпечити армійські частини, а ще й на природу, в похід, на прогулянку, він універсальний. Якість від...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти