Артикул:
21833

Ковдра пухова Flora & Fauna 70% пух, 30% перо

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 99 бали. Ваш кошик буде загальним 99 бали який можна перетворити на ваучер на 99,00 грн.

1 999,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Наповнювач
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

З радістю пропонуємо Вашій увазі гарне і теплу ковдру пухову Flora & amp; Fauna 70% пух, 30% перо від відомого виробника. Перше що кидається в очі, це висока якість виробу. Чохол виконаний з міцної тканини тик на основі стовідсоткового бавовни. Під таким ковдрою вам завжди буде тепло і комфортно в будь-яку погоду.

Тканина тик має високу щільність, завдяки чому вироби з цієї тканини виходять досить міцними і довговічними. Якісна прострочки чохла, надійно утримує наповнювач на місці, і запобігає його збивання і розповзання.

Наповнювач пух і перо, добре проводить тепло, пропускає повітря, швидко вбирає вологу і дозволяє з комфортом насолоджуватися сном і відпочинком в будь-який час року. Ковдра з натуральним наповнювачем, відмінний варіант і вибір, якщо ви шукайте тепле і легке ковдру на всі сезони.

Виробник даного ковдри завжди використовує найкращі технології та матеріали, щоб його продукція відповідала всім стандартам якості і вимогам. Домашній текстиль фірми Flora & amp; Fauna завжди затребуваний і дозволяє легко створити атмосферу затишку і комфорту. Дана марка давно стала синонімом якості та еталона.

Купити пухова ковдра Flora & amp; Fauna 70% пух, 30% перо можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Також для вас завжди новинки і кращі моделі постільної білизни за доступними цінами на будь-який смак.

В нашому онлайн-каталозі, це ковдру представлено в двох розмірах - полуторний і євро:

  • Полуторное ковдру має розмір - 145 х 205 см,
  • Подвійний розмір - 172 х 205 см,
  • Розмір Євро - 195 х 215 см.

Вимоги по догляду за ковдрою з бавовни. Доглядати за ковдрою з бавовни легко і зручно:

  1. Його можна прати в домашніх умовах якщо у вашій пральній машинці передбачений режим прання ковдр і подушок.
  2. Прати ковдру з бавовни можна при низькій температурі в 30 градусів, при цьому використовуйте перевірені якісні порошки.
  3. Сушити ковдру слід в розгорнутому вигляді на зручній сушінні, перед цим звичайно ж, його треба збити, щоб внутрішній наповнювач не збився в грудки.
  4. Зберігати ковдри слід в чохлі від виробника або ж купити додатковий чохол.

Ковдра Flora & amp; Fauna стане чудово покупкою для вашої родини, друзів і близьких. Висока якість, відомий виробник і доступна ціна кращі характеристики для даної моделі.

Купити Ковдра Flora & amp; Fauna 70% пух, 30% перо можна оптом і в роздріб за доступною ціною. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Ми пропонуємо найкращий турецький текстиль для дому високої якості від найвідоміших виробників вже більше 10 років, і наші покупці завжди повертаються до нас за новими покупками. Ви завжди зможете придбати в нашому каталозі: подушки і ковдри, рушники, халати і інші махрові вироби, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21833

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
галочка
склад тканини
органічна бавовна-100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
Пух-70%, перо-30%
Країна виробник
Україна
Сезонність
Зимове
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

ковдра тепла!!!
rating 10
рекомендую.
6 інших товарів в цій категорії:
Одеяло Senveo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Вашого тепла і комфорту прохолодною зимою ми пропонуємо тепле і якісне ковдру від турецького виробника, зроблене з мікрофібри і з наповнювачем аерополіестр. Ковдра добре зберігає тепло, має невелику вагу і...
1 238,00 грн
Хочете купити ковдру з якісним наповнювачем і чохлом? Тоді зверніть увагу на даний екземпляр від українського виробника текстильної промисловості. Завдяки якісному наповнювачу сприятлива температура буде зберігатися...
odeyalo-tivolyo-home-climabalance
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісне ковдру TIVOLYO HOME Climabalance турецького виробництва. Чохол ковдри зроблений з мякої мікрофібри і має спеціальні вставки дозволяють ковдрі пропускати повітря. Наповнювач гіпоалергенний...
Ковдра бамбукове ARYA
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 953,75 грн 3 475,00 грн
Тепла ковдра від відомого турецького виробника текстильної промисловості ARYA зігріє Вас в найлютіші морози. Натуральна тканина та мякість виробу дозволяє відчувати себе максимально комфортно під час нічного або...
Ковдра OTHELLO CASELLA
rating 0 відгуків
4 876,00 грн
Нове теплу ковдру з мікрофібри дозволить насолодитися Вам комфортним сном і відпочинком в довгі зимові ночі. Турецький виробник подбав про те, щоб ковдру відповідало всім стандартам якості Європейського союзу. Ми не...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти