Артикул:
10249

Namatrasnik TAC Alez Hotel Life

Представляємо Вашій увазі чудовий наматрацник від турецького виробника торгової марки ТАС, який подарує здоровий сон Вам і Вашим близьким. Чудова якість матеріалів і висока якість виконання дозволить захистити матрац Вашої улюбленої ліжка від будь-яких забруднень і пошкоджень. Сумка - чохол в подарунок від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 83 бали. Ваш кошик буде загальним 83 бали який можна перетворити на ваучер на 83,00 грн.

1 673,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 200

180 х 200

200 х 220

Колір - білий

Тканина двошаровий - kapitone - добре поглинає рідини.

Низ - ламінований, водонепроникний.

Наматрацник TAC Alez Hotel Life від провідного турецького виробника, який понад півстоліття займає лідируючі позиції за попитом. Продукція виготовляється під пильним контролем фахівців, і пройшла всю необхідну сертифікацію. Наматрацник білого кольору оснащений міцними гумками для кріплення до матраца. Тканина виконання double jersey, це двосторонній матеріал, бавовняний верх добре поглинає вологу, а низ - водонепроникний. До складу виробу входить бавовна - 34% і поліестер 66%. Поставляється в подарунковій сумці від виробника, яка зручна для зберігання та транспортування вироби.

Для того щоб уберегти матрац від пошкоджень і забруднень, потрібен наматрацник. Ця корисна річ не тільки продовжить термін експлуатації улюбленого матраца, але і забезпечить гігієнічні і максимально зручні умови для сну. Текстиль просто необхідний в будинках, де є маленькі діти і люди похилого віку, а так само для людей, які люблять поїсти в ліжку. Випрати і замінити наматрацник набагато простіше і дешевше, ніж замінити матрац.

Нижній шар вироби не пропускає вологу і надійно захистить ліжко від намокання і забруднень. Верхній бавовняний шар приємний на дотик і створить комфортні умови для відпочинку. Завдяки унікальним технологіям виробництва, текстиль НЕ буде парити, навіть у найспекотніші дні. Щільна тканина чудово лягати на поверхню без заломів і складок. Склад не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Тканина не вбирає сторонні запахи. Виріб запобіжить поява пилових кліщів і розмноження патогенних мікроорганізмів.

Текстиль не завдасть клопоту в догляді, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині, температура води не повинна перевищувати 30 градусів. Сушити виріб слід в распрямления вигляді при природних умовах, уникаючи гарячих поверхонь. Текстиль не потрібно гладити, що економить час і сили домогосподарок. Високоміцний матеріал гарантує довгий термін експлуатації виробу і збереження його нового зовнішнього вигляду і корисних властивостей.

Купити універсальний наматрацник за доступною ціною, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Високоякісний виріб стане в нагоді в кожному будинку і стане вигідним капіталовкладенням. Пропонована модель ідеально підійде як для приватного використання, так і для оформлення готельних номерів. Така корисна річ послужить чудовим подарунком для друзів і родичів за будь-що і приводу.

Деталі товару
10249

Характеристики

категорія товару
Наматрасники
Тканина
подвійний трикотаж
склад тканини
34% - бавовна, 66% - поліестер
Упаковка
подарункова від виробника
Водонепроникний
Так
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
namatrasnik-tivolio-home-100x200-vodonepronicaemiy
rating 0 відгуків
2 474,00 грн
Водонепроникний наматрацник Tivolio Home 100x200 зроблений турецьким виробником з мякою і щільної тканини на основі бавовняного волокна. Наматрацник кріпиться до матраца щільними резинками і захищає його від...
Простирадло Tirotex євро на гумці
rating 0 відгуків
365,00 грн
Хороша якісна простирадло на гумці з бязевих тканини від молдавської фабрики Tirotex. Простирадло має євро розмір і виглядає чудово. В асортименті є багато яскравих і оригінально оформлених простирадлом. Такі...
437,00 грн
Практична і надійна простирадло на гумці турецького бренду Uzay з 2-ма наволочками, що входять в комплект дуже до речі стане в нагоді в сімї. Чохли на подушку на блискавках, розмір євро стандарт. Простирадло з...
Нещодавно переглянуто
 Наматрасник TAC ALEZ  Наматрасник TAC ALEZ
rating 0 відгуків
1 673,00 грн
Представляємо Вашій увазі чудовий наматрацник від турецького виробника торгової марки ТАС, який подарує здоровий сон Вам і Вашим близьким. Чудова якість матеріалів і висока якість виконання дозволить захистити матрац...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти