Артикул:
22934

Наматрацник водонепроникний Unicolor стьобаний з бортами

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 36 бали. Ваш кошик буде загальним 36 бали який можна перетворити на ваучер на 36,00 грн.

721,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Здоровий і міцний сон, надає нам сил кожен день, тому так важливо приділяти увагу вибору постільної білизни, жорсткості ліжка і його якості домашнього текстилю. Ми раді запропонувати наматрацник водонепроникний Unicolor стьобаний з бортами. Виготовлений він відомим турецьким виробником за сучасними технологіями з використанням кращих матеріалів. Модель представлена в одному білому кольорі, має зручні широкі борти з якісної і міцної гумкою, що дозволить закріпити його на будь-якого ліжка.

Такий наматрацник, завжди стане в нагоді в будинку, на дачі або в кемпінгу, адже він може надати мякість будь-якій поверхні, а дана модель ще й захистить від випадково перекинутого соку або склянки води. Завдяки складній листкової структурі і міцної синтетичної тканини. Такий наматрацник принесе комфорт, подарує відмінний сон і відпочинок.

Турецька фабрика Unicolor відома кращими наматрацники далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються кращі натуральні і синтетичні матеріали, а також просунуті технології. Модельний ряд водонепроникних наматрацників виділяється серед інших представників, перш за все дизайном, кількістю шарів і текстурою. Всі вироби виконані на високому рівні якості з використанням натуральної сировини і матеріалів з нешкідливих синтетичних тканин, щоб кожен покупець і міг створити затишок в своєму будинку.

Купити водонепроникний наматрацник Unicolor з бортами, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди новинки і кращі моделі пледів і покривал, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною.

Модель представлена в двох розмірах 100 х 200 см, 160 х 200 см і 180 х 200 см .

Спеціальних вимог по догляду за таким якісним наматрацником немає, досить дотримуватися рекомендацій від виробника зазначених на бирці.

  • Прати наматрацники, як з синтетичним, так і з натуральним наповнювачем можна тільки при низькій температурі.
  • Якщо ж виріб сильно забруднилася, віддайте його в хімчистку.
  • Прати можна тільки в делікатному режимі.
  • Після прання наматрацник, потрібно збити це дозволить повітрю вчинити всередину, і рівномірно розправити на сушінні.
  • Кожні 1 - 2 тижні бажано провітрювати наматрацник на свіжому повітрі, це прибере неприємні запахи і забезпечить чистоту вироби.

Наматрацники від турецьких виробників це завжди чудова можливість п обдарувати собі і близьким комфортний сон і відмінний відпочинок. Купити водонепроникний наматрацник Unicolor з бортами, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині, де ви знайдете тільки якісний турецький текстиль для дому за найкращою і доступною ціною.

Ми займаємося продажем текстилю більше 10 років, працюємо на пряму з турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти завжди могли купити якісний текстиль для комфортного життя і затишку в домі. За цей час наші клієнти та партнери оцінили високу якість виробів з нашого асортименту. Ми співпрацюємо з перевіреними турецькими виробниками і фабриками, які відомі далеко за межами своєї країни.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші . А жителі Харкова можуть скористатися послугою курєра, якщо замовлення невеликого габариту. Умови оплати та доставки можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22934

Характеристики

категорія товару
Наматрасники
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Водонепроникний
Так
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
504,00 грн
Потрібно купити наматрацник, який захистить Ваш матрац не тільки від зовнішніх забруднень, але і від будь-яких рідин? Тоді зверніть увагу на вологостійкий наматрацник Zarna Протект-комфорт від українського виробника...
1 974,00 грн
Відмінний наматрацник безумовно стане кращим придбанням для Вашого готелю або мотелю. Він підійде практично на будь-який стандартний матрац. Завдяки використанню бавовни він вийшов дуже мякий, а спеціальний...
Простынь на резинке и две наволочки Best Class
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Оновлення декор Вашої спальні разом з чудовим комплектом з простирадла і двох наволочок, зроблених з мякого ранфорса і прикрашених красивими квітами. Турецький виробника подбав про те щоб кожен міг насолодитися...
Розпродано
0,00 грн
наматрацники КОМФОРТ мікрофайбер 90х200 зроблений українським виробником з кращих матеріалів для захисту матраца від будь-яких забруднень і пошкоджень. Якісна тканина має високу щільність і легко чиститься....
Розпродано
0,00 грн
наматрацники ЛЮКС водонепроникний мікрофайбер , стане хорошим придбанням для готелю або мотелю. Зроблений з кращих сучасних матеріалів, наматрацник має водовідштовхувальні свойтсва, наповнювач холофайбер, а також...
namatrasnik-tivolio-home-100x200-vodonepronicaemiy
rating 0 відгуків
2 474,00 грн
Водонепроникний наматрацник Tivolio Home 100x200 зроблений турецьким виробником з мякою і щільної тканини на основі бавовняного волокна. Наматрацник кріпиться до матраца щільними резинками і захищає його від...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти