Артикул:
22289

Простирадло на гумці Zebra Casa

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 64 бали. Ваш кошик буде загальним 64 бали який можна перетворити на ваучер на 64,00 грн.

1 296,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Щоб ви завжди могли відчувати тепло і комфорт у вашому будинку, ми хочемо запропонувати чудову простирадло на гумці Zebra Casa на основі бавовни. Відомий виробник використовував кращі сировину і матеріали, щоб ви могли отримати не лише задоволення від красивого зовнішнього вигляду і мякості даного вироби, а й могли подарувати турботу і любов своїм близьким і рідним. Адже всім нам приємно спати на мякій поверхні будинку чи на дачі, коли хочеться відчути затишок і комфорт як вдома.

Простирадло виглядає цікаво і елегантно, так як вона виконана з тканини сатин, і виділяється завдяки широкій палітрі кольорів тканини . Вам ніколи не буде соромно перед близькими і рідними за його якість, він стане приємним подарунком на будь-яке свято.

Простирадло зроблена з сатиновою тканини, то це робить її одним з найкращих варіантів для того щоб прикрасити диван, ліжко та доповнити інтерєр кімнати оригінальною прикрасою. Бавовна, абсолютно нешкідливий матеріал, при цьому він має високу міцність, мякий на дотик, легко пропускає повітря і зберігає температуру, стійкий до частого прання в машинці, але тільки в делікатному режимі.

Купити простирадло на гумці Zebra Casa з сатину Ви можете оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Наш широкий асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал як з натуральних, так і синтетичних тканин, за найкращою ціною. Також в нашому каталозі ви зможете знайти і придбати постільну білизну, подушки і ковдри від відомих турецьких виробників.

Ця модель представлена в нашому каталозі в двох розмірах 160 х 200 см і 180 х 200 см. Але при цьому ви легко можете вибрати різне забарвлення, скориставшись формою замовлення.

Особливих вимог і правил по догляду за простирадлами і пледами з бавовни немає. Такі вироби не вибагливі у догляді. Ось кілька рекомендацій від виробника:

  • Прати пледи з натуральних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія, в режимі делікатного прання.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини, а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і подібної хімії.
  • Прати таку простирадло бажано в режимі прання синтетичних тканин, з віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити бавовняну простирадло бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • При прасування використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.

Сатинова простирадло, це чудова можливість подарувати собі та близьким комфортний сон і відмінний відпочинок. Купити простирадло на гумці Zebra Casa з сатину можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині, де ви знайдете тільки якісний турецький текстиль для дому за найкращою і доступною ціною.

Ми займаємося продажем текстилю більше 10 років, працюємо на пряму з турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти завжди могли купити якісний текстиль для комфортного життя і затишку в домі. За цей час наші клієнти та партнери оцінили високу якість виробів з нашого асортименту. Ми співпрацюємо з перевіреними турецькими виробниками і фабриками, які відомі далеко за межами своєї країни.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші . А жителі Харкова можуть скористатися послугою курєра, якщо замовлення невеликого габариту. Умови оплати та доставки можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22289

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
сатин
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Простирадло Nazenin + 2 наволочки
rating 0 відгуків
659,00 грн
Купити чудовий комплект постільної білизни з трьох предметів - подарувати комфортний і затишний сон. У комплект входить дві наволочки і одна простирадло. Вся серія виконана з бязі високої якості турецьким виробником...
1 974,00 грн
Відмінний наматрацник безумовно стане кращим придбанням для Вашого готелю або мотелю. Він підійде практично на будь-який стандартний матрац. Завдяки використанню бавовни він вийшов дуже мякий, а спеціальний...
419,00 грн
Наматрацник Poppy Alez від турецького виробника зроблений з мякої водонепроникної тканини, яка має високу щільність і зроблена з кращих матеріалів. Наматрацник захистить матрац від будь-яких забруднень і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти