Артикул:
16404

Аркуш аркушів на гумці Cotton Box Provence лінія 1,5 ка

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 28 бали. Ваш кошик буде загальним 28 бали який можна перетворити на ваучер на 28,00 грн.

562,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі якісну простирадло на гумці Cotton Box Provence line від відомого турецького виробника. Виконана на високому рівні якості з міцної і мякої тканини ранфорс, ця простирадло, також доповнена невеличкий і має широку палітру кольорів, що дозволить вам легко захистити поверхню практично будь-якого ліжка або дивана. Тканина з приємною текстурою легко подарує вам комфортний сон і відпочинок.

Простирадло виконана з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина ранфорс має середню щільність, але при цьому стійка до зминання і пошкоджень, що робить спальне приладдя з неї дуже популярними серед покупців домашнього текстилю повсюдно. При виробництві даного виробу використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, і забезпечують насиченість кольорів на тривалий час, залишаючись яскравими навіть після декількох сотень прань.

Купити простирадло на гумці Cotton Box Provence line можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Ми давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною.

Дана модель простирадла, і представлена в нашому каталозі в одному розмірі «Півтора», і в такий комплектації:

  • Простирадло на резінке- 100x200 + 20 см,
  • наволочка - 50 х 70 см -1 шт.

Сон і відпочинок на такий простирадла принесуть тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок, і ви легко зможете подарувати комфорт і зручність вашим близьким будинку, на дачі або в поїздці.

Рекомендації по догляду за простирадлами і постільною білизною з ранфорса і бавовняної тканини. Особливих вимог по догляду за даними набором немає. Стирається він легко, головне дотримуватися загальних вимог:

  • Прати постільну білизну і простирадла з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.

Дотримуйтеся цих простих порад і ваша нова покупка буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Ви можете купити полуторне простирадло на гумці Cotton Box Provence line, в нашому спеціалізованому інтернет-магазині, за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб. Ми завжди можемо запропонувати нашим покупцям широкий вибір текстилю для дому від відомих турецьких виробників і фабрик. І наші менеджери завжди допоможуть Вам оформити замовлення на цю та інші моделі, заощаджуючи ваш час.

В асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може купити подушки, ковдри, рушники, простирадла, наволочки, покривала і пледи високого якості, і інший текстиль для дому.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
16404

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
prostyn-na-rezinke-s-navolochkami-tivolyo-home
rating 0 відгуків
2 065,00 грн
Пропонуємо вам якісну простирадло на гумці з наволочками TIVOLYO HOME від відомого турецького виробника. Простирадло і наволочки зроблені з мякого сатину, на основі кращого турецького бавовни. Простирадло...
419,00 грн
Наматрацник Poppy Alez від турецького виробника зроблений з мякої водонепроникної тканини, яка має високу щільність і зроблена з кращих матеріалів. Наматрацник захистить матрац від будь-яких забруднень і...
582,00 грн
Пропонуємо вам якісний наматрацник від українського виробника, представлений в широкому асортименті розмірів. Тканина, якісна і мяка мікрофібра, з міцним стібком у вигляді ромбів, наповнювач холофайбер 150 щільності....
341,00 грн
Стеганний наматрацник Zambak Alez зроблений якісно з бавовняної тканини (бязі) одним з турецьких виробників. Наматрацник кріпиться до матраца щільною гумкою і захищає від будь-яких забруднень і пошкоджень. Колір...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти