Артикул:
13682

Namatrasnik Alez Tivolyo Головна

Водонепроникний наматрацник Tivolio Home 100x200 зроблений турецьким виробником з мякою і щільної тканини на основі бавовняного волокна. Наматрацник кріпиться до матраца щільними резинками і захищає його від будь-яких забруднень і пошкоджень. Такий виріб підійде для готелів і мотелів. Купити наматрацник можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 123 бали. Ваш кошик буде загальним 123 бали який можна перетворити на ваучер на 123,00 грн.

2 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Водонепроникний на латексній основі.

Розміри наматрасника: 100х200 см.

160 х 200 см.

180 х 200 см.

200 х 200 см.

Колір - білий.

Сон є незамінним елементом життя кожної людини. Від якості відпочинку залежить самопочуття, здоровя і настрій людини. Важливо створити максимально зручні та гігієнічні умови для сну, адже він займає третину життя людини. Наматрацник Alez Tivolyo Home від знаменитого турецького виробника допоможе створити ідеальне спальне місце.

Такий вид домашнього текстилю як наматрацник, є новим і дуже корисним винаходом фахівців текстильної галузі. Виріб незамінний для приватного користування, особливо в будинках, де є літні люди і маленькі дітки, а також для оформлення громадських місць в лікарнях, санаторіях і готельних номерах. Наматрацник вбереже матрац від пролитої кави і інших забруднень. Запобіжить накопичення пилу і розмноження патогенних мікроорганізмів і кліщів.

Пропонований текстиль відповідає санітарним нормам і високим стандартам європейської якості. До складу сучасної тканини double jersey входить бавовна - 80% поліестер - 20%. Спеціальні технології виробництва наділяють матеріал поєднанням дивних якостей і властивостей. Білизна вільно пропускає повітря і при цьому не пропускає воду. Завдяки хорошій аерації виключається парниковий ефект. Спати на такому ліжку комфортно навіть спекотним літом. Щільна структура матеріалу створює ідеально рівну поверхню, згладжуючи всі нерівності. Еластичні гумки по краях вироби надійно фіксують наматрацник. Виріб надійно захищає матрац і запобігає його передчасному зносу.

Текстиль простий в побуті і не завдасть додаткових турбот по догляду. Білизна можна прати в пральній машині при температурі води 30 градусів. Рекомендується використовувати нейтральні миючі засоби без вмісту відбілювачів і барвників. Сушити виріб слід при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Попередньо наматрацник слід ретельно розпрямити. Поверхня білизни категорично не потрібно гладити. Текстиль характеризується високою зносостійкістю і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Високоякісний і практичний наматрацник можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Модель стане чудовим вибором для облаштування свого будинку, а так само для оформлення готельних номерів. Виріб дуже корисне і стати в нагоді в кожному будинку. Текстиль можна піднести друзям і родичам в якості подарунка з будь-якого приводу і нагоди. Поставляється виріб в презентабельною упаковці від виробника.

Деталі товару
13682

Характеристики

категорія товару
Наматрасники
Тканина
подвійний трикотаж
склад тканини
бавовна - 80% поліестер - 20%
Упаковка
подарункова від виробника
Водонепроникний
Так
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
1 974,00 грн
Відмінний наматрацник безумовно стане кращим придбанням для Вашого готелю або мотелю. Він підійде практично на будь-який стандартний матрац. Завдяки використанню бавовни він вийшов дуже мякий, а спеціальний...
442,00 грн
Якісний наматрацник Freecoton Alez від турецького виробника зроблений з бязевих тканини на основі бавовняного волокна високої якості. Такий наматрацник захистить матрац від будь-яких забруднень, також він легко...
305,00 грн
Водонепроникний наматрацник Violet Alez має приємну мякість і високу щільність тканини. Зроблений турецьким виробником з кращих матеріалів і на високому рівні якості він стане прекрасним придбанням для готелів і...
Нещодавно переглянуто
namatrasnik-tivolio-home-100x200-vodonepronicaemiy namatrasnik-tivolio-home-100x200-vodonepronicaemiy
rating 0 відгуків
2 474,00 грн
Водонепроникний наматрацник Tivolio Home 100x200 зроблений турецьким виробником з мякою і щільної тканини на основі бавовняного волокна. Наматрацник кріпиться до матраца щільними резинками і захищає його від...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти