Артикул:
13678

Простирадло і наволочки TIVOLYO HOME трикотаж

Пропонуємо Вам чудовий набір з простирадла і двох наволочок TIVOLYO HOME. Простирадло і наволочки зроблені з турецького бавовни, що забезпечить Вам приємну мякість і комфортний сон і відпочинок. Простирадло на гумці, яку легко зможете закріпити її на матраці. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете купити простирадло і наволочки оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 64 бали. Ваш кошик буде загальним 64 бали який можна перетворити на ваучер на 64,00 грн.

1 291,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Цвет
  • Белый
  • Розовый
  • Бирюзовый
  • Голубой
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло на гумці - 220 х 240 (на матрац 160 х 200)

Наволочка - 50 х 70 х 2

Для повноцінної і активного життя важливий здоровий і міцний сон, від його якості залежить здоровя і самопочуття людини. Поряд зі зручним матрацом і подушкою велике значення в облаштуванні спального місця грає постільна білизна. Ось чому слід з особливою уважністю підійти до вибору текстилю.

У комплект TIVOLYO HOME входить дві наволочки і простирадла на гумці. Білизна виготовлена на основі 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна. Тканина виконання - трикотаж. Турецький виробник займає лідируючі місця за попитом і славиться високою якістю і надійністю своєї продукції. Модель представлена в приємних пастельних відтінках рожевого, бежевого, блакитного і інших кольорів. Такий набір дозволяє комбінувати вироби і створювати свої неповторні та оригінальні комплекти білизни. Простирадло на гумці забезпечує максимальну зручність в експлуатації. Це просто знахідка для людей, які люблять покрутився уві сні. Текстиль утворює ідеально рівну поверхню, без складок і заломів. Білизна мяке і ніжне на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів.

Пропоноване виріб володіє всіма корисними властивостями бавовняного волокна. Пориста структура забезпечує високу гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні. Навіть при підвищеному потовиділенні, зберігається відчуття сухості поверхні. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергії.

Білизна просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності досить прання при 40 градусах з використанням миючих засобів. Для продовження терміну експлуатації і збереження привабливого зовнішнього вигляду, слід відмовитися від використання відбілювачів і барвників. Прати виріб слід окремо від речей з металевою фурнітурою. Сушити білизну слід в добре распрямления вигляді при природних умовах. Поверхня легко прасується і прекрасно зберігає свою форму.

Чудовий набір постільної білизни можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Оформити замовлення можна будь-яким зручним способом. Доступні ціни приємно здивують покупців і зроблять покупку ще більш вигідною. Слід зазначити, що текстиль є універсальним і актуальним подарунком. Постільна білизна в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися. Комплект можна піднести друзям і родичам на Новий рік, День народження, весілля або з будь-якого іншого урочистого приводу і нагоди.

Деталі товару
13678

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
трикотаж
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
432,00 грн
Купити якісний наматрацник Zarna Протект-комфорт - зберегти Вашу ліжко чистим та охайним. Застосування нової технології виробництва дозволило добитися високої щільності і стійкості тканини до різних зовнішніх...
601,00 грн
Новий унікальний наматрацник від турецької фабрики Zarna. Особлива технологія виробництва дозволила добитися повної стійкості тканини, завдяки чому Ви зможете повністю захистити матрац від будь-яких забруднень і...
582,00 грн
Пропонуємо вам якісний наматрацник від українського виробника, представлений в широкому асортименті розмірів. Тканина, якісна і мяка мікрофібра, з міцним стібком у вигляді ромбів, наповнювач холофайбер 150 щільності....
437,00 грн
Практична і надійна простирадло на гумці турецького бренду Uzay з 2-ма наволочками, що входять в комплект дуже до речі стане в нагоді в сімї. Чохли на подушку на блискавках, розмір євро стандарт. Простирадло з...
Нещодавно переглянуто
prostynya-i-navolochki-tivolyo-home-trikotazh prostynya-i-navolochki-tivolyo-home-trikotazh
rating 0 відгуків
1 291,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий набір з простирадла і двох наволочок TIVOLYO HOME. Простирадло і наволочки зроблені з турецького бавовни, що забезпечить Вам приємну мякість і комфортний сон і відпочинок. Простирадло на гумці,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти