Артикул:
13580

Простирадло на гумці з наволочками сатин TIVOLYO HOME

Пропонуємо вам якісну простирадло на гумці з наволочками TIVOLYO HOME від відомого турецького виробника. Простирадло і наволочки зроблені з мякого сатину, на основі кращого турецького бавовни. Простирадло представлена в різних відтінках, потрібний відтінок уточнюйте при замовленні. Купити простирадло на гумці оптом і в роздріб , ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 103 бали. Ваш кошик буде загальним 103 бали який можна перетворити на ваучер на 103,00 грн.

2 065,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

Простирадло на гумці - 220 х 240 (на матрац 160 х 200)

Наволочка - 50 х 70 х 2

Простирадло на гумці з наволочками сатин TIVOLYO HOME від преміального турецького виробника. Продукція торгової марки славиться далеко за межами своєї батьківщини і користується великим попитом. Текстиль пошитий з мякого сатину на основі 100% натуральної бавовни Егейського походження. Модель представлена широким асортиментом квітів, серед яких: рожевий, зелений, блакитний, бежевий і інші модні відтінки. Купівля постільної білизни окремо дає можливість створити свій ідеальний комплект. Це прекрасний варіант білизни для літа, коли немає необхідності в теплому ковдрі і підодіяльнику. Поставляється набір в подарунковій упаковці від виробника.

Простирадло на гумці - це прекрасний винахід, яке робить використання максимально зручним, а сон комфортним. По периметру полотна вшита еластична гумка, завдяки якій простирадло надійно фіксується на матраці або дивані. Виріб утворює ідеально рівну поверхню без складок і заломів, простирадло не потрібно постійно поправляти. Білизна залишається на місці навіть у любителів сильно ворочатися уві сні. Постіль завжди буде виглядати акуратно і красиво.

Сатинове постільна білизна крім своєї краси має прекрасні споживчими властивостями. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій. Поверхня має високу гігроскопічність і здатна швидко відводити зайву вологу. Шкіра в повній мірі насичується киснем завдяки вільній вентиляції повітря. Білизна НЕ буде парити в спеку і допоможе зігрітися взимку.

Текстиль простий в побуті і легко піддається пранню при температурі води 30-40 градусів. Для продовження терміну експлуатації і збереження нового зовнішнього вигляду рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвників. Білизна швидко сохне в природних умовах, зберігаючи свою форму і яскраві кольори. Текстиль практично не мнеться і рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок. У разі необхідності поверхню можна проутюжить теплою праскою зі зворотного боку.

Купити прекрасний сатиновий набір з простирадла і наволочок можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Білизна стане чудовим вибором і вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Текстиль - це завжди необхідна річ, яка є бажаним подарунком. Постільна білизна можна подарувати друзям і близьким родичам з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
13580

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
сатин deluxe
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
601,00 грн
Новий унікальний наматрацник від турецької фабрики Zarna. Особлива технологія виробництва дозволила добитися повної стійкості тканини, завдяки чому Ви зможете повністю захистити матрац від будь-яких забруднень і...
namatrasnik-tac-alez-wool-160-200
rating 0 відгуків
4 328,00 грн
Наматрацник Tac alez Wool відмінне придбання для готелів і мотелів. Зроблено наматрацник відомим турецьким виробником з кращої сатиновою тканини на основі бавовняного волокна. Наматрацник має високу щільність,...
namatrasnik-tac-alez-kopitoneli-160-220
rating 0 відгуків
0,00 грн
Стеганний наматрацник Tac alez Kopitoneli зроблений відомим турецьким виробником з мякою сатиновою тканини високої щільності. Наматрацник одягається на матрац як чохол, що дуже зручно для готелів і мотелів. Такий...
prostynya-makhrovaya-na-rezinke-tivolyo-home
rating 0 відгуків
1 571,00 грн
Простирадло махрова на резинці Tivolyo Home стаент відмінним придбанням для вас і ваших близьких. Простирадло на гумці добре захищає матрац від забруднень, має високу щільність і зроблена дуже якісно. Також...
Нещодавно переглянуто
prostyn-na-rezinke-s-navolochkami-tivolyo-home prostyn-na-rezinke-s-navolochkami-tivolyo-home
rating 0 відгуків
2 065,00 грн
Пропонуємо вам якісну простирадло на гумці з наволочками TIVOLYO HOME від відомого турецького виробника. Простирадло і наволочки зроблені з мякого сатину, на основі кращого турецького бавовни. Простирадло...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти