Артикул:
11500

Namatrasnik Tac alez Шерсть

Наматрацник Tac alez Wool відмінне придбання для готелів і мотелів. Зроблено наматрацник відомим турецьким виробником з кращої сатиновою тканини на основі бавовняного волокна. Наматрацник має високу щільність, укріплений стьобані швами і кріпиться до матраца щільними резинками. Купити наматрацник можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 216 бали. Ваш кошик буде загальним 216 бали який можна перетворити на ваучер на 216,00 грн.

4 328,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір наматрасника - 160х200 см.

180х200 см.

200х200 см.

200х220 см.

Колір - білий.

Наматрацник Tac alez Wool від преміального турецького виробника з бездоганною репутацією на європейському ринку. Продукція відповідає високим стандартам якості і міжнародним санітарним нормам, про що свідчить відповідна сертифікація. Чохол виготовлений з високоміцного сатину, до складу якого входить 100% бавовна. В якості наповнювача використовується вовна. Текстиль простеган по всій поверхні і оснащений міцними гумками, завдяки яким надійно кріпиться на матрац. Поставляється у фірмовій упаковці.

Наматрацник - це вид домашнього текстилю, який зявився на ринку не так давно і вже встиг завоювати любов споживачів. Це дійсно корисна і потрібна річ в побуті, яка позбавить від багатьох проблем і зробить сон максимально комфортним і затишним. Перш за все, текстиль призначений для захисту матраца від забруднень і пошкоджень. Адже випрати наматрацник набагато простіше, ніж замінити матрац.

Пропонована модель виготовлена з натуральних матеріалів, які мають високу гігроскопічність і повітропроникність. Текстиль вільно пропускає повітря, що виключає виникнення парникового ефекту. Шерсть має унікальні властивості і навіть лікувальними якостями. Вона благотворно діє на імунну систему, допомагає зняти мязову напругу і біль в суглобах. Матеріал володіє прекрасними теплоізоляційними показниками. На такому ліжку буде комфортно спати в будь-який час року, влітку поверхня не буде парити, а взимку допоможе зігрітися. Наматрацник згладить всі нерівності і створить ідеально рівну поверхню для зручності під час сну і відпочинку.

Текстиль простий в побуті, його можна прати в пральній машині при дбайливому режимі. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Слід використовувати неагресивні миючі засоби без відбілюючих речовин. Сушити текстиль варто при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Раз в пару місяців виріб бажано провітрювати на відкритому повітрі. Наматрацник прослужить довгі роки, надійно захищаючи і зберігаючи новий вид матраца.

Купити пропонований текстиль можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель є прекрасним придбанням для приватного користування та для оформлення готельних номерів. Виріб стане в нагоді в кожному будинку і послужить чудовим варіантом подарунка для близьких друзів і родичів.

Деталі товару
11500

Характеристики

категорія товару
Наматрасники
Тканина
сатин
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
вовна
Водонепроникний
немає
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
namatrasnik-alez-amor-paris-70x140
rating 0 відгуків
792,00 грн
Наматрацник alez Amor Paris 70x140 зроблений турецьким виробником з мякою водовідштовхувальним тканини високої щільності і високої якості. Наматрацник легко кріпиться щільними резинками до матраца і захищає його...
namatrasnik-tac-alez-cotton-160-200
rating 0 відгуків
4 328,00 грн
Наматрацник Tac alez Cotton від відомого турецького виробника зроблений з мякої сатиновою тканини з використанням 100% бавовни, укріплений стьобані швами і доповнений щільними резинками. Такий наматрацник захистить...
prostynya-makhrovaya-na-rezinke-tivolyo-home
rating 0 відгуків
1 571,00 грн
Простирадло махрова на резинці Tivolyo Home стаент відмінним придбанням для вас і ваших близьких. Простирадло на гумці добре захищає матрац від забруднень, має високу щільність і зроблена дуже якісно. Також...
Нещодавно переглянуто
namatrasnik-tac-alez-wool-160-200 namatrasnik-tac-alez-wool-160-200
rating 0 відгуків
4 328,00 грн
Наматрацник Tac alez Wool відмінне придбання для готелів і мотелів. Зроблено наматрацник відомим турецьким виробником з кращої сатиновою тканини на основі бавовняного волокна. Наматрацник має високу щільність,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти