Артикул:
11498

Namatrasnik Tac alez Бавовна

Наматрацник Tac alez Cotton від відомого турецького виробника зроблений з мякої сатиновою тканини з використанням 100% бавовни, укріплений стьобані швами і доповнений щільними резинками. Такий наматрацник захистить матрац від будь-яких забруднень і стане відмінним придбанням для готелів. Придбати цю модель наматрасника можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 216 бали. Ваш кошик буде загальним 216 бали який можна перетворити на ваучер на 216,00 грн.

4 328,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір наматрасника - 160х200 см.

180х200 см.

200х200 см.

Колір - білий.

наматрацник Tac alez Cotton преміального турецького виробництва виготовлений з 100% натурального екологічного бавовни егейського виробництва. Тканина виконання - сатин. Наматрацник білого кольору, надійно кріпиться на поверхню матраца, завдяки міцним резинкам по краях. Для додання міцності, виріб додатково прострочити по всій поверхні. Поставляється у фірмовій упаковці з логотипом.

Пропонований текстиль служить для захисту матраца від зносу і втрати форми , а також від пилу і загрязн еній. Якщо на матрац потрапляє будь-яка волога, то це найчастіше призводить до появи плям на ньому. Якщо у вироби є захист у вигляді наматрасника, то поява плям більше не буде хвилювати. Текстиль допоможе поліпшити гігієнічні показники спального місця і створити максимальний комфорт і зручність для відпочинку .

Сатин - це міцна натуральна тканина, яка не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на весь організм. Виріб характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Шкіра буде вільно дихати, а зайва волога швидко абсорбується і ліквідується, зберігши відчуття сухості поверхні. Наматрацник підійде для всесезонного використання. У холодну пору року виріб допоможе зігрітися і утримати тепло, а влітку не буде парити і подарує відчуття свіжості і приємної прохолоди.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне прання при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, що не містять відбілювач. Сушити текстиль слід в добре провітрюваному місці при природних умовах. Виріб стійкий до частих прання і збереже свій новий зовнішній вигляд і корисні якості протягом довгих років експлуатації.

Пропоноване виріб можна купити як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет магазині . Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Пропонована модель наматрасника характеризується своєю універсальністю і практичністю, вона підійде як для приватного використання в будинках, так і для комплектації готельних номерів. Така необхідна річ послужить прекрасним подарунком для близьких друзів і родичів. Виявлена турбота буде високо оцінена і прийнята з вдячністю.

Деталі товару
11498

Характеристики

категорія товару
Наматрасники
Тканина
сатин
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
бавовна 100%
Водонепроникний
немає
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
namatrasnik-tivolio-home-100x200-vodonepronicaemiy
rating 0 відгуків
2 474,00 грн
Водонепроникний наматрацник Tivolio Home 100x200 зроблений турецьким виробником з мякою і щільної тканини на основі бавовняного волокна. Наматрацник кріпиться до матраца щільними резинками і захищає його від...
Розпродано
0,00 грн
Наматрацник Urfi Alez зроблений турецьким виробником з мякою, якісної тканини з водовідштовхувальними властивостями. Великий наматрацник легко кріпиться до матраца якісними гумками і захищає від практично будь-яких...
prostynya-makhrovaya-na-rezinke-tivolyo-home
rating 0 відгуків
1 571,00 грн
Простирадло махрова на резинці Tivolyo Home стаент відмінним придбанням для вас і ваших близьких. Простирадло на гумці добре захищає матрац від забруднень, має високу щільність і зроблена дуже якісно. Також...
Простынь на резинке и две наволочки Best Class
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Оновлення декор Вашої спальні разом з чудовим комплектом з простирадла і двох наволочок, зроблених з мякого ранфорса і прикрашених красивими квітами. Турецький виробника подбав про те щоб кожен міг насолодитися...
Нещодавно переглянуто
namatrasnik-tac-alez-cotton-160-200 namatrasnik-tac-alez-cotton-160-200
rating 0 відгуків
4 328,00 грн
Наматрацник Tac alez Cotton від відомого турецького виробника зроблений з мякої сатиновою тканини з використанням 100% бавовни, укріплений стьобані швами і доповнений щільними резинками. Такий наматрацник захистить...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти