Артикул:
22841

Набір рушників Tivolyo Home MIRAGE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудовий набір рушників Tivolyo Home MIRAGE від відомого турецького виробника. Вироби представлені в красивій забарвленням і виконані з двосторонньої махри, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт після ванною або душу.

Турецький виробник і фабрика Tivolyo Home спеціалізується на виготовленні постільної білизни, покривал, махрових виробів та іншого текстилю для дому, протягом тривалого часу. Рушники і текстиль для кухні, даного виробництва, відомі по всій Туреччині і Європі. Завдяки високій якості, красивому зовнішньому вигляду, довговічності і застосування натуральної бавовни в складі. Кожне рушник від цієї відомої турецької фабрики подарує Вам мякість і чудові відчуття після водних процедур. Дані моделі зроблені з двосторонньої махри на основі натуральної бавовни, що дозволяє швидко вбирати вологу, завдяки довжині і щільності петельок.

В набір входить: банний рушник 75 х 150 см, лицьове 50 х 100 см і для рук 30 х 50 см, а також ароматичний спрей. Кожне рушник прикрашено красивою вишивкою і широким кантом, що також легко прикрасить і доповнить інтерєр вашої ванної кімнати. Зручний розмір і невелика вага цього махрового рушника дозволить Вам брати його в будь-яку поїздку. Зроблене з натуральної бавовни, рушник швидко сохне, що забезпечує швидке вивітрювання вологи завдяки структурі тканини.

Купити набір рушників Tivolyo Home MIRAGE, можна легко і швидко в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Кожен наш покупець має можливість купити цей набір і інші варіанти з нашого асортименту, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший вибір виробів для ванної та інші види домашнього текстилю в Україні.

Такий оригінальний набір стане приємною покупкою для вас і подарує вашим близьким гарний настрій і комфорт після душа. Зручна подарункова упаковка від виробника, дозволить також подарувати ці рушники родичам і друзям.

Бавовняні рушники не бояться частого прання, і доглядати за ними дуже легко і просто, так як такі вироби не вимагають особливих умов. Ось основні рекомендації від виробника:

  • Прати рушники з натуральних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини , а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і іншої хімії.
  • Прати рушники бажано окремо від інших речей, щоб уникнути пошкодження і фарбування. Віджимання на рівні 700 - 800 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити рушник бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить махрові вироби не обовязково. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує своїм покупцям широкий вибір постільної білизна і текстилю для дому. Тут Ви завжди зможете придбати подушки, ковдри, рушники, набори, покривала і пледи високої якості. Наш асортимент постійно зростає і оновлюється.

Ви можете купити набір рушників Tivolyo Home MIRAGE оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині будь-яким зручним способом. Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями, крім Укрпошти.

Деталі товару
22841

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Hisena kadife 2 халата + 4  полотенца
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Унікальний набір Hisena kadife складається з двох халатів: чоловічого і жіночого і чотирьох рушників, по парі для кожного. Велюрові халати і махрові рушники зручно купити для Ваших гостей або в подарунок. Вироби...
nabor-polotenec-philippus-paris-bannoe-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір Philippus 2-ка PARIS зроблений відомим турецьким виробником для вашого комфорту і відпочинку. Мяка двостороння махра легко вбере вологу з шкіри і подарує приємні відчуття. У набір входить банний і лицьове...
набор Rebeka Madam Koko 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір рушників Rebeka Madam Koko виготовлений з махрової двосторонньої тканини. Матеріал складається зі стовідсоткового бавовни високої щільності. Набір із двох рушників йде в подарунковій упаковці. Виробник -...
nabor-polotenec-tivolyo-home-minosa-2-ka
rating 0 відгуків
2 100,00 грн
Набір рушників Tivolyo Home Minosa 2-ка стане приємним подарунком з приводу дня народження або ж відмінним приводом порадувати себе кохану. Мяка двостороння махра зроблена з кращого турецького бавовни, щоб Ви могли...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти