Артикул:
19043

Набір рушників Tivolyo Home VERSAILES

Чудовий набір махрових рушник від турецького виробника, зроблений з кращого бавовни і доповнений ароматизатором з мяким запахом квітів. Двостороння махра має високу щільність, добре вбирає вологу і залишається мякою після безлічі прань в машинці. Кожне рушник прикрашено гарним широким кантом. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір з трьох рушників:

лицьове - 75х150 см - 1 шт.

банний - 50х100 см - 1 шт.

серветка - 30х50 см - 1 шт.

Ароматизатор - 400 мл.

Набір рушників Tivolyo Home VERSAILES- це елітний текстиль від лідируючого турецького виробника, який отримав більшу популярність на європейському ринку. Продукція відповідає високим стандартам якості і відповідає міжнародним санітарним нормам. До складу виробу входить 100% бавовна вищого сорту, тканину виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Білосніжні рушники прикрашені широким кантом з вишивкою квіткової композиції і витонченим білим мереживом. Комплект доповнюється ароматизатором з легким квітковим запахом. Комплектується в подарункову упаковку з логотипом фірми.

Рушник є найпоширенішим видом домашнього текстилю. Ми користуємося рушником вранці, після прийняття душу і протягом усього дня. Пропонований набір чудово справляється зі своєю основною функцією і має прекрасний зовнішній вигляд, який здатний підняти настрій і прикрасити будинок. Махра - це ворсиста тканина, численні петельки отримують шляхом витягування з слабо натягнутої нитки основи. Структура тканини досить пухка, але при цьому вона дуже міцна і довговічна. На дотик поверхня мякенька і пухнаста, нагадує ніжне хмарка, в яке так і хочеться зануритися.

Текстиль прекрасно вбирає вологу і практично миттєво осушує шкіру. Висока гігроскопічність один з важливих показників при виборі рушники. Під час використання здійснюється легкий масаж шкіри, який стимулює мікроциркуляцію крові, покращує її загальний стан. Тканина вільно пропускає повітря, завдяки чому, виріб досить швидко сохне в природних умовах, це запобігає появі неприємного затхлого запаху і розмноження патогенних мікроорганізмів.

Текстиль не накопичує статичну електрику. Петельки створюють повітряний прошарок між матеріалом і шкірою, в таке рушник приємно закутатися, воно допоможе зігрітися і не допустить перегріву. Натуральний екологічно чистий склад не викликає подразнень і алергії, це особливо важливо, адже виріб має прямий контакт з особливо чутливою распаренной шкірою.

Виріб не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання . Текстиль стійкий до високих температур і впливу ультрафіолетових променів. Сушити махрові вироби потрібно в розпрямленому вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні можуть примяти петельки, і виріб втратить свою пухнастість і ніжність.

Купити розкішний набір рушників можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Такий текстиль порадує всіх без винятку. Це прекрасний вибір в власний будинок і чудовий варіант подарунка для друзів і родичів.

Деталі товару
19043

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Набор полотенец Tivolyo Home VERSAILES
rating 10
Очень качественная махра, для гостевых полотенец самый подходящий материал. В наборе по три полотенца: для лица, для тела и для ног. Как раз хватает на одного человека в номер. Смотрятся престижно.
6 інших товарів в цій категорії:
набор Cotton Castillo 2-ка (л+б)
rating 0 відгуків
378,00 грн
Купити набір рушників від відомого турецького виробника - створити комфорт у ванній кімнаті або привітати Ваших близьких з урочистою подією. Рушники прикрашені вишивкою у вигляді квітів. Виготовлені з бавовни, з...
набор Meteor 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір з двох витончених рушників Meteor в прекрасній подарунковій упаковці порадує будь-кого. У комплект входить лицьове і банний рушник їх приємною двосторонньої махри. Цей матеріал відмінно вбирає вологу і не...
Набор полотенец Vevien 3 штуки 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для наших покупців ми раді надати кращий текстиль, і цей набір з трьох чудових банних рушників одне з кращих пропозицій. Зроблені турецьким виробником з бавовняної тканини вони швидко вберуть вологу з шкіри,...
Набор Two Dolphins bukle 2-ка (л+б) vercace
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прдлагаем Вам чудовий набір рушників Two Dolphins bukle 2-ка (л + б) Vercace, на подарунок або порадувати себе новинкою. Рушники зроблені якісно з натуральної бавовни, мають приємну щільність і мякість. Двостороння...
Нещодавно переглянуто
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір махрових рушник від турецького виробника, зроблений з кращого бавовни і доповнений ароматизатором з мяким запахом квітів. Двостороння махра має високу щільність, добре вбирає вологу і залишається мякою...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти