Артикул:
20023

Набір рушників Tivolyo Home JULIET

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір з трьох рушників - 30 х 50

50 х 100

75 х 150

Ароматизатор - 400 мл

Набір рушників Tivolyo Home JULIET від відомого турецького виробника з бездоганною репутацією. До складу виробу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. У набір входить рушник білого, рожевого і блакитного кольорів, поверхня однотонна. Краї рушників прикрашені вишуканим мереживом в тон вироби. Також присутній вишитий лейбл, прикрашений стразами. Текстиль виглядає розкішно, він стане прикрасою будь-якого інтерєру ванної кімнати. Комплектується набір в фірмову подарункову упаковку.

Рушник - це один з найпоширеніших видів домашнього текстилю. Виріб обовязково присутній в кожній хаті, ним користуються на кухні та у ванній кімнаті, витирають руки, обличчя і тіло. Пропонований набір прекрасно справляється зі своїм прямим призначенням, і на додаток несе естетичну функцію. Вишукані рушники мають неповторний шарм, вони будуть радувати око і дарувати чудовий настрій.

Махра - це ворсиста тканина, яку отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Рушники дуже пухнасті і мякі, огорнуть шкіру ніжним хмаркою турботи і ласки. Текстиль володіє чудовими властивостями, завдяки чому, користується великим попитом і любовю споживачів. Махра прекрасно поглинає вологу, численні петельки швидко абсорбують на себе рідину і осушують шкіру. Пухка структура тканини дозволяє безперешкодно пропускати повітря. Що дозволяє рушнику досить швидко сохнути в природних умовах, це запобігає появі неприємного затхлого запаху, розмноження бактерій і зростання грибків. Під час застосування здійснюється легкий масаж шкіри, який стимулює кровообіг і позитивно впливає на загальний тонус.

Текстиль характеризується високою зносостійкістю і не вибагливий у догляді. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині. Виріб стійкий до сонячного світла і високих температур. Сушити рушник варто при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні можуть примяти ворсинки і поверхня втратить свою мякість і пухнастість.

Купити такий набір елітних махрових рушників для себе або в подарунок, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це прекрасний вибір для себе і своєї сімї, рушники стануть вигідним капіталовкладенням і прослужать довгі роки найактивнішою експлуатації. Текстиль послужить чудовим подарунком для друзів і родичів.

Деталі товару
20023

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
530 г / м2
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор Destina халат + 2 полотенца
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Жіночий подарунковий набір Destina, складається з халата і двох рушників стане прекрасним подарунком для Ваших друзів або близьких людей. Натуральна бавовна турецького виробництва прекрасно вбирає вологу і дарує...
набор Rebeka Madam Koko 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір рушників Rebeka Madam Koko виготовлений з махрової двосторонньої тканини. Матеріал складається зі стовідсоткового бавовни високої щільності. Набір із двох рушників йде в подарунковій упаковці. Виробник -...
675,00 грн
Практичний і приємний набір рушників My Murdum від турецького виробника стане прекрасним подарунком для Ваших близьких або друзів. Двостороння махра прекрасно вбирає воду і після прання зовсім не втрачає своїх...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти