Артикул:
21042

Халат Tivolyo Home Carmen білий

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 132 бали. Ваш кошик буде загальним 132 бали який можна перетворити на ваучер на 132,00 грн.

2 653,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудовий халат з мереживом Tivolyo Home Carmen білий від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з мякої двосторонньої махри, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт. Ця серія махрових виробів, відома своєю високою якістю, оригінальними кольорами і обробкою. Кожен такий халат стане самим приємним подарунком для ваших рідних і близьких.

Цей чудовий халат виконаний з мякої білої махорки, на основі стовідсоткового бавовни, і ви по достоїнству зможете оцінити даний турецьке якість, такий виріб легко принесе вам самі приємні відчуття після душу або ванни. Бавовна стійкий до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль з нього дуже популярні серед покупців нашого магазину.

Турецький виробник Tivolyo Home давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукції . Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості кольору після прання. Спеціальна технологія плетіння петель, призводить до створення міцної і легкої тканини, що забезпечує збереження мякості навіть після двохсотий прання. Бавовняна тканина не викликає алергію і подразнень на шкірі, є цілком безпечною. Якісний халат робить наше життя комфортніше, допомагає розслабитися після важкого робочого дня і налаштуватися на затишну домашню атмосферу.

Купити халат Tivolyo Home Carmen білий з бавовняної тканини, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди новинки і кращі моделі пледів і покривал, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати набори халатів з різних матеріалів за найкращою ціною.

Розмірний ряд - S, M, L.

Махрові халати не вимагають спеціального догляду та чудово переносить часті прання, при будь-яких температурах. Догляд за таким виробом з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  1. Прати бавовняні халати, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати таку модель бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням, на рівні 600 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити халат бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить махрові халати бажано не сильно гарячою праскою, з внутрішньої сторони. Також ви можете і не гладити його зовсім, при цьому він завжди буде мати гарний зовнішній вигляд.

Наш інтернет-магазин Sweet Home Завжди готовий запропонувати кращий турецький текстиль для вашого будинку. Купити халат Tivolyo Home Carmen білий з мереживом можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною.

Також Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від самих відомих турецьких і українських виробників в нашому зручному каталозі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
21042

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна-40%, бамбук-60%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
халат Soft Kiss
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Халати Soft Kiss створені з двосторонньої махрової тканини зі стовідсоткового бавовни. Щільність матерії висока. Зроблено в Туреччині. Вироби поставляються в поліетиленовій упаковці від виробника. Дану позицію ви...
khalat-zhenskij-tivolyo-home-forza-bayan-seti
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам халат жіночий Tivolyo Home Forza Bayan Seti зроблений з мякої двох сторонньої махорки з використанням натурального бавовняного волокна. Халат має приємний ліловий відтінок, красиві тапочки...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти