Артикул:
8468

Набір рушників Pupilla Hotel трійка

Чудовий набір рушників від турецького виробника ТМ Pupilla складається з 3-х предметів. У комплекті Ви знайдете рушник для обличчя, для ніг і великий банний рушник. Постояльцям Вашого готелю або мотелю неодмінно сподобаються чудова двостороння махра, висока щільність і чудова якість рушників.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Як правило, в групу позицій з позначкою "Hotel Line" потрапляють товари, які наші фахівці високо оцінили за цілим переліком якостей: всілякі властивості матеріалу, добротність трикотажу, довговічність, схильність агресивному середовищі та інше. В основному це одиничні товари, які йдуть для використання в сфері готельного та готельного бізнесу. У кожного товару є своє призначення застосування, певні рекомендовані габарити і характеристики, час, коли варто дані вироби замінювати і так далі (детально яких можна більше почерпнути з правила PAR System). Але зрідка в неї додаються цілі комплекти. Одним з таких комплектів і є набір рушників «Pupilla Hotel трійка». У комплектацію входять рушник для обличчя, ніг і великий банний рушник:

  • 50 * 90.
  • 50 * 70.
  • 70 * 140.

Фахівці сайту домашнього та готельного текстилю sweet-home.com.ua високо оцінили ці збори, сподобалася чудова двостороння махра, висока щільність і якість рушників. Ви можете замовити їх оптом або ж поштучно. У будь-якому випадку ми постараємося здивувати низькими цінами і якістю сервісу! А поки давайте розберемося, чому ж сподобалися дані екземпляри господарям готелів і простим кінцевим споживачам.

Купівля рушників для готелю. Як вибрати.

Передмова для початку. Клієнту, який зупинився у Вас на одну або пару ночей ВАЖЛИВО розслабиться після своїх денних справ, будь то ділові поїздки, туристична екскурсія або просте лежання на пляжі. Господарі закладів шукають продукцію, яка дозволить довгий час себе використовувати, буде комфортна і практична. Сукупність бажань відвідувача і отельера формують ідеальний варіант текстилю для ванної. Часом величезний вибір кольорів, фактур і матеріалів ускладнює процес вибору. Ось деякі правила по оптимальної добірці:

  • Матеріали вироби повинні не згасати і не розношуватися після багаторазових прань.
  • для швидкого вбирання вологи найоптимальнішим вибором матеріалу служить стовідсоткова бавовняна двостороння махра. Ворсистість забезпечує мякість і пишність.
  • Тип пряжі. Рекомендуємо зупинити свій погляд на зачесане, з її допомогою волога швидше поглинається рушником.
  • Натуральність. Модель не повинна пахнути як то специфічно.
  • Ворс повинен бути досить густим, від 460 до 610 грам на метр квадратний готового примірника. Можна і більше, але тоді виріб потрібно спеціально просушувати.
  • Довжина волокон ворсу. Занадто довга рано прийде в непридатність і втратить новизну, коротка - слабо абсорбує воду. Зупиніться на пяти, плюс мінус один, міліметрах.
  • Колір . Білий є пріоритетним в підборі текстилю для готелів. Він ідеально поєднується з будь-якими інтерєрами і додатковими аксесуарами у ванній кімнаті. Крім того білі відтінки в текстилі показують статусність гостя і ставлення до нього на вищому рівні.

Знижки та бонусна програма

При покупці даного комплекту на рахунок буде нараховано 10 бонусних балів. В майбутньому це конвертується в купон на знижку на суму десять гривень. Купуючи більше лотів сума ББ підсумовується. Таким чином, ми намагаємося «віддячити» як оптовиків, так і роздрібних споживачів.

Здійснення покупок

Для простоти використання ми зробили кілька підходів в придбанні тих чи інших лотів. Так будь-яку транзакцію можна зробити «в один клік» у вікні певної моделі. Якщо Вам сподобалися кілька позицій, то інтуїтивно заповнюючи поля «к-ть», «колір» і т.д. в кінці натисніть на кнопку «купити». Так товарна одиниця відправиться в «кошик», де під кінець можна оформити всю сукупність придбань. Головне, не забувати заповнювати поля із зірочкою, таким чином, ми швидше звяжемося з Вами і обслужимо транзакцію. Не забувайте про чат-помічник.

Деталі товару
8468

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
 Philippus dray jakarli 70*140
rating 0 відгуків
226,00 грн
Представляємо Вам мяке махровий рушник Philippus dray jakarli турецького виробництва. Двостороння високоякісна махра відмінно вбирає воду і подарує Вашій шкірі відчуття сухості. Рушник прикрашене вишивкою римським...
Набір для сауни Philippus чоловічий
rating 0 відгуків
653,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі чоловічі набори для лазні та сауни від відомої турецької торгової марки Philippus. Він містить все необхідне для комфортного відвідування сауни. Комплекти підійдуть чоловікам будь-якого віку,...
Нещодавно переглянуто
Набір рушників Pupilla Hotel трійка Набір рушників Pupilla Hotel трійка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір рушників від турецького виробника ТМ Pupilla складається з 3-х предметів. У комплекті Ви знайдете рушник для обличчя, для ніг і великий банний рушник. Постояльцям Вашого готелю або мотелю неодмінно...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти