Артикул:
23055

Полотенце Philippus Miss Cotton 70*140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 19 бали. Ваш кошик буде загальним 19 бали який можна перетворити на ваучер на 19,00 грн.

399,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для створення затишної атмосфери в будинку не достатньо ремонту і меблів. Велику роль в оформленні побуту грає текстиль. Рушник є найбільш поширеним видом текстилю. Кожен з нас користується рушником протягом дня. Нове махровий рушник від провідного турецького виробника відмінно впорається зі своїм основним завданням і принесе естетичне задоволення, адже виглядає просто чудово.

Рушник Philippus Miss Cotton 70 * 140 має приємний класичний дизайн. Однотонне рушник прикрашено елегантним бортиком по краю вироби. В асортименті є текстиль бірюзового, білого, бузкового та інших модних кольорів. Така модель стане прикрасою інтерєру ванної кімнати в будь-якому стилі. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна вищого сорту. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Поставляється текстиль в поліетиленовій упаковці від виробника.

Махрова тканина складається з численних петельок, які отримують шляхом витягування з нитки основи. Така структура тканини наділяє її безліччю корисних якостей. Поверхня рушники дивно мяка і ніжна на дотик. Виріб має високу гігроскопічність. При контакті зі шкірою здійснюється легкий масаж, який покращує мікроциркуляцію крові. Пориста структура тканини вільно пропускає повітря, рушник швидко сохне при природних умовах. Це перешкоджає розмноженню патогенних мікроорганізмів і грибків. Натуральний і екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Виріб легко переносить часті прання, навіть після 250 прань рушник збереже свій привабливий зовнішній вигляд і корисні властивості. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині при 600-700 оборотах. Температура води становить 40-60 градусів. Бажано використовувати мякі миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити виріб слід при природних умовах в распрямления вигляді.

Розкішне пухнастий рушник можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Робити покупки онлайн зручно і вигідно, ціни приємно здивують своєю демократичністю. Модель стане відмінним вибором для власного користування. Слід зазначити, що банний рушник послужить універсальним подарунком. Текстиль можна піднести друзям і родичам по урочистої нагоди чи просто в знак подяки. Виріб точно стати в нагоді в побуті і буде з радістю використовуватися, нагадуючи про своє дарувальника.

Деталі товару
23055

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
118,00 грн
Біле рушник для ніг Berra виготовлено з бавовни високої щільності. На рушник зображений малюнок ніжок. Відмінно вбирає воду, створює комфорт від дотиків і прекрасно підійде в якості килимка у ванну кімнату. Витримує...
полотенце Ermet Pitokareli
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Ermet Pitokareli виготовлено з махрової двосторонньої тканини. Матеріал складається зі стовідсоткового бавовни високої щільності. Виріб йде в подарунковій упаковці. Виробник - Туреччина. Ви можете придбати...
Набор Ceylins 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудовий набір рушників Ceylins sakura в подарунковій упаковці - прикрасити ванну кімнату приємними кольорами і візерунками сакури. У набір входить лицьове і банний рушник турецького виробництва. Мяка...
полотенце Rebeka Madam Koko 50*90
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Rebeka Madam Koko виготовлено з махрової двосторонньої тканини. Матеріал складається зі стовідсоткового бавовни високої щільності. Виріб йде в подарунковій упаковці. Виробник - Туреччина. Ви можете придбати...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти