Артикул:
23391

Набор Philippus Lux Cotton 2-ка love

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушники давно увійшли в наш повсякденний побут. Продукція відомого турецького виробника характеризується високою якістю і бездоганною репутацією. Текстиль огорне шкіру ніжністю і теплом, подарувавши масу приємних емоцій від використання. Прекрасний набір допоможе зробити побут максимально комфортним і затишним.

Набір Philippus Lux Cotton 2-ка love складається з двох розкішних рушників для обличчя і тіла. Поверхня вироби прикрашена красивим жакардовим малюнком. Краї обрамлені елегантними пензликами з бахроми. Текстиль виглядає дуже дорого і елегантно. Виріб стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру ванної кімнати. Поставляється в презентабельною упаковці від виробника з картону.

Рушники в сучасному вигляді зявилися в кінці 18 століття, з удосконаленням ткацьких верстатів. Махрові рушники завоювали любов і відданість споживачів, якою користуються до цих пір. Махрову тканину отримують, шляхом витягають петельок з ниток основи. Пухнаста поверхню дуже приємна на дотик. При контакті зі шкірою здійснюється легкий пілінговий масаж. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Рушники відмінно вбирають вологу, а завдяки гарній повітропроникності швидко сохнуть.

Догляд за текстилем не завдасть додаткових турбот. Рушники можна прати в пральній машині при температурі води 40-60 градусів. Для продовження термінів експлуатації бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Махрові рушники слід прати окремо від речей з металевою фурнітурою, яка може зробити затяжки. Сушити вироби слід в распрямления вигляді при природних умовах. Слід уникати прямих джерел тепла, таких як батареї. Навіть після 250 прань виріб збереже свій привабливий зовнішній вигляд, форму і корисні властивості.

У нашому інтернет магазині придбати розкішний набір рушників можна за доступною ціною. Текстиль можна купити, як оптом, так і в роздріб. Робити покупки онлайн дуже зручно, оформити замовлення можна будь-яким зручним способом в будь-який час. Набір стане справжнім подарунком, який припаде до душі всім членом сімї. Високоякісні рушники можна піднести як подарунок для родичів і друзів. Це відмінний подарунок, який точно стане в нагоді і буде довгий час нагадувати про добрий смак свого дарувальника.

Деталі товару
23391

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
prostyn-makhrovaya-tivolyo-home-camilla
rating 0 відгуків
3 683,00 грн
Пропонуємо вам мяку махрову простирадло Tivolyo Home Camilla від відомого турецького виробника. Простирадло зроблена з бавовняної тканини, має двосторонню махру високої щільності і представлена в широкому...
набор Two Dolphins bukle 2-ка (л+б)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити рушник з відмінною якістю і ціною? Тоді зверніть увагу на набір рушників Two Dolphins bukle, в який ходить лицьове і банний рушник. Вони виготовлені відомим виробником текстильної промисловості з...
435,00 грн
Перед Вами відмінна банний рушник з бамбукового волокна. Завдяки своїм властивостям бамбукове волокно швидко вбирає вологу і має антибактеріальний ефект, що подарує Вам приємну сухість після ванною, легкого душу або...
полотенце Yeni Medusa 50*90
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушники Yeni Medusa мають габарити 50 * 90. Зроблені з якісного матеріалу. Немаркі і добре тримають колір після багатьох прань. Ви можете придбати їх оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти