Артикул:
23061

Простирадло махрова Gulcan natural 160 * 220

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Щоб ви завжди могли відчувати тепло і комфорт у вашому будинку, ми хочемо запропонувати для Вас чудову простирадло Gulcan natural 160х220, на основі натуральної бавовни. Відомий турецький виробник Gulcan використовував кращі сировину і матеріали, щоб ви могли отримати не лише задоволення від красивого зовнішнього вигляду і мякості даного пледа, а й могли подарувати свою турботу і любов близьких та рідних. Адже всім нам хочеться доповнити інтерєр спальні відчуттям затишку, і ця модель впорається з цим бажанням легко.

Простирадло виглядає цікаво через свою текстури і оригінального малюнка з мотивами природи у вигляді листя і гілочок. Також, модель виділяється завдяки широкій палітрі кольорів тканини. Вам ніколи не буде соромно перед близькими і рідними за його якість, він стане приємним подарунком на будь-яке свято.

Бавовна, кращий матеріал для домашнього текстилю, він має високу міцність, мякий на дотик, може бути різної щільності, легко пропускає повітря і зберігає температуру, стійкий до частої машинному пранні. Також текстильні вироби з бавовни одні з найпоширеніших варіантів, щоб прикрасити свій будинок і наповнити його затишком.

Турецький виробник і відомий бренд Gulcan в своїй продукції завжди використовує натуральну сировину і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості, текстиль даної торгової марки завжди буде радувати вас в будь-який час року.

Купити простирадло Gulcan natural 160х220 з бавовни Ви можете оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Наш широкий асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал як з натуральних, так і синтетичних тканин, за найкращою ціною. Також в нашому каталозі ви зможете знайти і придбати постільну білизну, подушки і ковдри від відомих турецьких виробників.

Ця модель представлена в нашому каталозі в одному розмірі 160 х 220 см. Але при цьому ви легко можете вибрати різне забарвлення , скориставшись формою замовлення.

Особливих вимог і правил по догляду за простирадлами з бавовняної тканини немає. Такі вироби не вибагливі у догляді. Ось кілька рекомендацій від виробника:

  • Прати простирадла з бавовняної тканини, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини , а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і подібної хімії.
  • Прати махрову простирадло бажано в режимі делікатного прання, з віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити простирадла з бавовни бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить простирадла не рекомендується. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.

Купити бавовняну простирадло Gulcan natural 160х220 в подарунковій упаковці, можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині, в будь-якій точці України.

Ми пропонуємо найкращий турецький текстиль для дому високої якості від найвідоміших виробників вже більше 10 років, і наші покупці завжди повертаються до нас за новими покупками. Ви завжди зможете придбати в нашому каталозі: подушки і ковдри, рушники, халати і інші махрові вироби, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
23061

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Простирадло мікрофібра однотонна
rating 0 відгуків
558,00 грн
Купити красиву простирадло з мікрофібри - прикрасити Вашу ліжко і спальню. Ворс середньої щільності, великий вибір яскравих кольорів і чудовий тиснений малюнок приверне Вашу увагу з першого погляду. Покривало...
Полотенце Soft Cotton VIKTORIA  50*100
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Давно хочете купити рушник пудровий або лілового кольору? Тоді махровий рушник Soft Cotton VIKTORIA 50 * 100 створено спеціально для Вас виробником текстильної промисловості з Туреччини. Виріб дуже мяке і ніжне, але...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти