Артикул:
22865

Рушник пляжний Saheser 80х160

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ми раді запропонувати вам рушник пляжне Saheser 80 Х160 від відомого турецького виробника, зроблене з натуральної бавовни, мяке і високої якості, яке також представлено в широкому колірному асортименті.

Турецький виробник Saheser давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукції. Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості кольору після прання. Спеціальна технологія фарбування, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після сотої прання.

Кожне рушник від цієї відомої турецької фабрики подарує Вам мякість і чудові відчуття після водних процедур. Дані моделі зроблені з махорки з одного боку і гладкого жаккарда з іншого, на основі натуральної бавовни, що дозволяє швидко вбирати вологу, завдяки довжині і щільності петельок.

Дане рушник, має розмір 80 х 160 см, середню щільність і чудову забарвлення в яскравих кольорах. Кожне рушник прикрашено красивою бахромою, що також легко прикрасить і доповнить інтерєр вашої ванної кімнати, доповнить відпочинок на пляжі або біля басейну. Зручний розмір і невелика вага цього рушники дозволить Вам брати його в будь-яку поїздку. Зроблене з натуральної бавовни, рушник швидко сохне, що забезпечує швидке вивітрювання вологи завдяки структурі тканини.

Купити пляжний рушник Saheser, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Бавовняні рушники не бояться частого прання, і доглядати за ними дуже легко і просто, так як такі вироби не вимагають особливих умов. Ось основні рекомендації від виробника:

  • Прати рушники з натуральних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини , а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і іншої хімії.
  • Прати рушники бажано окремо від інших речей, щоб уникнути пошкодження і фарбування. Віджимання на рівні 700 - 800 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити рушник бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить махрові вироби не обовязково. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.

Наш інтернет-магазин Sweet Home завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку. Купити пляжний рушник Saheser 80 х 160 см, можна як оптом, так і в роздріб за доступною ціною.

Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. У нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22865

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Рушник Туркменістан 70 * 140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове бавовняне банний рушник для Вас і Ваших близьких. Рушник зроблено з натуральної бавовни, що росте в сонячному Туркменістані. Якість такого рушники дуже висока і відповідає всім стандартам. Воно мяке, середньої...
Набор полотенец Gulcan 3-ка (2л+б)
rating 0 відгуків
467,00 грн
З радістю пропонуємо Вам гарний набір махрових рушників в подарунковій упаковці від відомого турецького виробника. Рушники зроблені з мякої двосторонньої махрової тканини на основі турецького бавовни, що подарує вам...
Полотенце Gulcan
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити рушник Gulcan - подарувати відчуття мякості і комфорту після прийняття душу. Його зручно брати з собою на море або на дачу. Великий вибір кольорів приверне Вашу увагу з першого погляду. Витримує велику...
простынь махровая Philippus 200*220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити мякі і практичну махрову простирадло Philippus 200 * 220 від турецького виробника - прикрасити інтерєр спальні ексклюзивної деталлю. Виконана з натурального бавовняного волокна, екологічно безпечна, чудово...
полотенца Dantela bamboo 50*90 2 штуки
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вашій увазі мякі бамбукові рушники турецького виробництва, зроблені з якісної махрової тканини. Крім свого привабливого зовнішнього вигляду, ои також і відмінно вбирають вологу, що без сумнівів подарує...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти