Артикул:
22848

Полотенце Philippus Micro Royal 70x140

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 3.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі мяке, щільне і якісне рушник Philippus Micro Royal 70 х 140 з натурального бавовняного волокна, від відомого турецького виробника. Рушник має середню жорсткість, а натуральна бавовна, подарує вам свою мякість і комфорт після ванною або душу. Адже всі ми знаємо, що гарний настрій залежить від якісних речей, які оточують нас вдома. І ця модель стане відмінним придбанням для Вас.

Турецький виробник і фабрика Philippus спеціалізується на виготовленні махрових виробів і текстилю для дому, протягом тривалого часу. Рушники і текстиль для кухні, даного виробництва, відома по всій Туреччині і Європі і цінується за високу якість, за гарний зовнішній вигляд, довговічність і використання натуральної бавовни в складі.

Рушник Philippus Micro Royal, має стандартні розміри середню щільність і чудову забарвлення в яскравих кольорах. Кожне рушник прикрашено красивою вишивкою і широким кантом, що також легко прикрасить і доповнить інтерєр вашої ванної кімнати. Зручний розмір і невелика вага цього махрового рушника дозволить Вам брати його в будь-яку поїздку. Зроблене з натуральної бавовни, рушник швидко сохне, що забезпечує швидке вивітрювання вологи завдяки структурі тканини.

Ця серія махрових рушників, стане точно кращим придбанням для будь-якого хостелу, мотелю, невеликого готелю. Висока якість і щільність тканини, двостороння махра і натуральна бавовна в складі, а також приємні кольори і красива вишивка - безсумнівно, варті вашої уваги. Їх не соромно запропонувати гостям, що покаже ваше гостинність і хороший смак, так як такі рушники виділяються своєю мякістю і якістю, як візуально, так і на дотик.

Купити покривало рушник Philippus Micro Royal 70 х 140 Ви можете за доступною ціною в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Для вас завжди широкий асортимент, ввічливі менеджери і кращий вибір текстилю за найкращою ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми також пропонуємо ознайомитися з новинками текстилю для будинку зі свіжих каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини.

Бавовняні рушники не бояться частого прання, і доглядати за ними дуже легко і просто, так як такі вироби не вимагають особливих умов. Ось основні рекомендації від виробника:

  • Прати рушники з натуральних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини , а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і іншої хімії.
  • Прати рушники бажано окремо від інших речей, щоб уникнути пошкодження і фарбування. Віджимання на рівні 700 - 800 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити рушник бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить махрові вироби не обовязково. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.

Купити рушник Philippus Micro Royal за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

В асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи за найкращими цінами.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22848

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
полотенце Pupilla Versace kadife
rating 0 відгуків
473,00 грн
Пропонуємо вашій увазі якісне махровий рушник, зроблене з кращого турецького бавовни і прикрашене цікавим тисненим малюнком. Турецький виробник зробив краще рушник для комфортних відчуттів після ванною або душу. Мяка...
Maisonette Рушник махр Classic 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі махровий рушник високої якості від турецького виробника. Ви обовязково підберете рушник за Вашим смаком серед великої кількості квітів. Відмінна якість рушників, двостороння махра і...
polotence-duygu-deniz-50-90-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Duygu Deniz від турецького виробника зроблено якісно, з використанням кращої махрової тканини середньої щільності і кращого бавовняного волокна. Таким рушником ви легко приберете вологу з шкіри і подаруйте...
Полотенце Soft Cotton PUFFY 50*100
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махровий рушник Soft Cotton PUFFY 50 * 100 від турецького виробника домашнього текстилю порадує Вас своїм незвичайним дизайном і якістю. Воно виготовлене з натуральної бавовняної тканини кремового кольору, яка...
polotence-tivolyo-home-keten-plyazhnoe-100-180
rating 0 відгуків
1 038,00 грн
Великий рушник Tivolyo Home keten пляжне 100х180 зроблено відомим турецьким виробником з 100% натурального турецького бавовни для Вашого комфорту на сонячному пляжі. Рушник мяке і приємне на дотик, має високу...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти