Артикул:
22773

Полотенце Philippus Micro Royal 50x90

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 30 бали. Ваш кошик буде загальним 30 бали який можна перетворити на ваучер на 30,00 грн.

204,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 3.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

В інтернет-магазині Sweet Home можна швидко і легко купити махровий рушник як оптом і в роздріб. Ми раді запропонувати вам чудове турецьке рушник Philippus Micro Royal, зроблене з натуральної бавовни, мяке і високої якості, яке також представлено в широкому колірному асортименті і розмірах.

Турецький виробник і фабрика Philippus спеціалізується на виготовленні махрових виробів і текстилю для дому, протягом тривалого часу. Рушники і текстиль для кухні, даного виробництва, відома по всій Туреччині і Європі і цінується за високу якість, за гарний зовнішній вигляд, довговічність і використання натуральної бавовни в складі.

Рушник Philippus Micro Royal, має стандартний розміри: банний - 70 х 140см, лицьове - 50 х 90 см; середню щільність і чудову забарвлення в яскравих кольорах. Кожне рушник прикрашено красивою вишивкою і широким кантом, що також легко прикрасить і доповнить інтерєр вашої ванної кімнати. Зручний розмір і невелика вага цього махрового рушника дозволить Вам брати його в будь-яку поїздку. Зроблене з натуральної бавовни, рушник швидко сохне, що забезпечує швидке вивітрювання вологи завдяки структурі тканини.

Ця серія махрових рушників, стане точно кращим придбанням для будь-якого хостелу, мотелю, невеликого готелю. Висока якість і щільність тканини, двостороння махра і натуральна бавовна в складі, а також приємні кольори і красива вишивка - безсумнівно, варті вашої уваги. Їх не соромно запропонувати гостям, що покаже ваше гостинність і хороший смак, так як такі рушники виділяються своєю мякістю і якістю, як візуально, так і на дотик.

Купити рушник Philippus Micro Royal можна оптом і в роздріб за доступною ціною в інтернет-магазині Sweet Home з доставкою по всій Україні. У нас завжди в асортименті домашній текстиль високої якості від найвідоміших турецьких виробників і торгових марок. Ми пропонуємо покупцям найкращі продукти, щоб кожен наш клієнт міг створити затишок і комфорт, в спальні і в своєму будинку.

Бавовняні рушники не бояться частого прання, і доглядати за ними дуже легко і просто, так як такі вироби не вимагають особливих умов. Ось основні рекомендації від виробника:

  • Прати рушники з натуральних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини , а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і іншої хімії.
  • Прати рушники бажано окремо від інших речей, щоб уникнути пошкодження і фарбування. Віджимання на рівні 700 - 800 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити рушник бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить махрові вироби не обовязково. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.
  • Зберігати краще в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Купити рушник Philippus Micro Royal за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи за найкращими цінами.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22773

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Berra Koyu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікаве бавовняний рушник, виконане в морському стилі з бавовни високої якості, подарує Вам приємні і нові відчуття після прийому ванни або душу. Рушник чудово вбирає вологу, легко чиститься, має приємний зовнішній...
Рушник Pupilla Hunkar
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити рушник з модала (евкаліпт) від турецького виробника Pupilla - порадувати себе і своїх близьких чудовою мякістю. Відмінна якість рушники дозволить їм користуватися довгий час. Модал дуже швидко вбирають вологу,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти